Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz Wasquez #33555 üzenetére

    A kérdés nagyon jó! Szerintem az a legjobb válasz, hogy idővel szeretném kihozni belőle a maximumot; - legyen halk (ehhez ventiket cserélek majd és a hotend, tárgyhűtő is kap új ventiket, konstrukciót (még keresem, hogy melyik legyen, habár úgy rémlik van egy kifejezetten ajánlott, amihez olyan 2€ környékén van STL terv),
    - legyen pontos, avagy ki szeretném küszöbölni valamennyi lehetséges negatív tényezőt. Pl. a targyasztal szigetelése ugyebár nem csak energiát fig megtakarítani, hanem a hőingadozás is sokkal kevésbé lesz jelen. Egy DualDrive és DualGear szintén a nyomtatott tárgy minőségére lehet pozitív hatással.
    - gyors is lehetne, elbírnám, habár erre még igazából nem álltam rá, nincsenek információim, ezen milyen módosítás segíthetne a legjobban.

    (Talán nem lenne még hülyeség dupla Z tengely, és a kocsikat is átépíteni arra a másik változatra, amikor nem csapágyas kerekeken gördül, de ezt egyelőre későbbre tenném).

    TPU nincs tervben, de persze sosem tudni... Ha megmarad úgymond ez a hobby akkor biztosan ki szeretném majd azt is próbálni idővel. Nekem ez nem termel pénzt, csak viszi, azt nem árt tudni, szóval, nem gyártok semmit eladásra - nyilván, hiszenln akkor talán eleve egy drágább és ezáltal jobb minőségű nyomtatóban gondolkodnék.
    Csak hobby.

    ...tanulom a nyomtatót, és ezekkel a modokkal, szinten mind, mind egyre több tapasztalatot szerzek és ismerem ki, mi, miért, hogyan. Nálam egyelőre csak ennyi az egész és szívesen veszek minden tanácsot, segítséget (mindamellett, hogy ezerrel olvasok vissza és használom a keresőt is).

    [ Szerkesztve ]

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák