Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz LGLuke #13394 üzenetére

    Félreértettetek engem. Én alapvetően paranoiás vagyok, ezért van Zalman tápom, APC túláramvédett konnektorom, APC szünetmentes tápegységeim, kettő is, hogy mindent rájuk köthessek. Az IGAZÁN FONTOS adataim ráadásul rengeteg helyen megvannak: tükrözve RAID tömbön, kiírva DVD-re, inkrementális mentésben harmadik vinyón, anyám és húgom gépén bezipelve... :D Ennél biztosabban csak akkor lehetne, ha még egy szerverre is felölteném őket. (Bár egy részük még ott is fent van.)

    Viszont MINDEN ADATOT nem tudok tükrözni, hiszen akkor minden vinyót meg kéne kettőznöm. Ezen a szóló merevlemezen főleg rengeteg film volt ISO-ban. Itt inkább csak az a baj, hogy nem tudom milyen filmek voltak ezek.

    Egyszerűen csak feldühít, hogy vettem 41 ezer Ft-ért egy lemezt kifejezetten olyan céllal, hogy na, ez aztán a tuti, és aztán ez döglik meg, ráadásul az általam - eddig - rettegett Samsungot is megszégyenítő módon mindenféle előjel nélkül. A Samsung és Seagate vinyók legalább halálhörgés közepette múltak ki, fokozatosan csökkenő kondícióval, módot adva a mentésre.

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák