Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoltnyiri

    tag

    Sziasztok!

    Költözés miatt időszerű lett az új tv vásárlás. Egy Samsung UE50MU6102 lesz lecserélve, és középkategóriára gondoltam 75 inchre (kb 3 méteres távolság).

    Samsung Q70-et vagy Q80-at néztem ki (igyekeztem utána is keresgélni, de elég sok az info). Utóbbi megéri az árkülönbözetet? Esetleg más alternatívák? Jól látom, hogy most az Emagon van 0%os THM lehetőség? Szabad onnan rendelni?

    1. Tévére szánt összeg, forintban? 400-500ezer, 550 a nagyon vége.
    2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) Filmnézés, főleg streamek, youtube 95%-ban. Előbb utóbb lehet egy PS5 is jön majd hozzá.
    3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? Kb 3. méter és 75 inchre
    4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? Direkt napsütés nincs, de a szoba világos, napközben és este se hátrány ha látható.
    5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? Ketten szoktuk nézni kanapéről relative középről.
    6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) HBO, Netflix, , Amazon Prime, Apply TV, Airplay, DLNA
    7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) nincs különö9sebb igény e téren. Egyszer majd egy házimozi szett jönne hozzá.
    8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? Nem fő szempont, de ha lehet középen.
    9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) Samsunggal és a Tizennel megvagyok elégedve.
    10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) Nincs.
    11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? Új vagy használt de garanciális.

    Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák