Új hozzászólás Aktív témák

  • gorje

    senior tag

    Sziasztok!

    Rokonom sajnos csalódott QN90 készülék vásárlásakor mert gyári hibás volt és nem tudtak másikat biztosítani neki. Változott a felállás és 43-as méretben keresne készüléket 200e Ft-ig. (mondtam hogy legyen 50 a távolság miatt de lelóg a szekrényről...). Szeretném hogy "jó"-t vegyen és ebben kérném a segítségeteket. :R

    60+os hölgy és nem vesz TCL, Hisense-t stb. A jól ismert Samu és LG felé mozdulna . Csak helyben, media vagy euronics, Emagot nem szereti... :))(nem kizárt hogy a márka és vásárlási hely változhat ha meg tudom győzni)
    Amit most kinézett és tetszik neki külseje, lába... na meg a qled szerintem. QE43Q60AAUXXH típusú készülékről mi a véleményetek, jó választás lehet? (Q67 miben más?) ? Jól látom hogy edge ledes és csak 50Hz?

    1. Tévére szánt összeg, forintban? 200K
    2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) TV, film, netflix, youtube, ritkán sport.
    3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? 3m+ de a méretnek maradnia kell mert lelóg a szekrényről... 43 esetleg ha rá tudom beszélni valahogy, akkor 50 is.
    4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? Világosabb szoba, javarészt este inkább.
    5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? 2 ember minimálisan oldalról, nem olyan durva szögben (szoba hosszabbik sarkánál a tv és szemben 2 sarokból lenne nézve). A tv fejmagasság felett, a szekrény miatt.
    6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) HBO, Netflix, YT (PIP extra gondolom)
    7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) jack esetleg?
    8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? Méretfüggő. Középen inkább, mivel adott 1 polc szélesség de lehet oldalt is ha nem lóg le.
    9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) Samu és LG a többitől idegenkedik... Más márka is érdekelhet ha meg tudom győzni...
    10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) bluetooth? elfogadható hang.
    11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? Új

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák