Új hozzászólás Aktív témák

  • Victoryus94

    őstag

    Sziasztok.

    A következő 4 hónapban tervezek TV-t vásárolni, és a segítségetek szeretném kérni, mert nem tudom mi lenne a legjobb megoldás.

    Ami biztos: 4K-HDR kompatibilitás. Elsősorban 4K és FHD filmek (néha sorozatok) nézésére venném (hagyományos TV-m jelenleg sincs. HBO GO, és nCore mozizom 90%-ban).
    110-140 centi közti méreten gondolkodom.
    Olyan terméket keresek, amire normális garanciát kapok itthon, és valóban élvezhető képminőséget biztosít, de nem méregdrága (ezért szerintem OLED kiesik).
    Buta TV is megfelel, ezesetben kapna egy TV okosítót, vagy egy mini pc-t.
    Viszont amennyiben van olyan hardver+OS kombó, ami képes SMB-ről lejátszani a 4K-s filmeket (esetleg Plexről/Kodiról), és 2-5 év múlva nem akarom a kukába dobni (a sok fagyástól, lagg-tól) nyitott lennék egy Smart TV-re is. (sajnos nem ismerem a TV OS-eket, nem tudom, milyen választék van rájuk, milyen rendszerigényük van, stb)

    Szóval első körben az a kérdésem, mit ajánlotok, illetve milyen árkategóriába lehet belőlni a fenti igényeim? (Én nem bánnám ha 150-ből kijönnék, de hosszabb távra veszek TV-t, inkább áldoznék rá többet, minthogy megbánjam hogy nem költöttem rá).

    Terv az lenne, hogy 5.1-es hangfalszettet is veszek majd hozzá, de ahhoz még annyira sem értek mint a TV-hez, így azon majd később agyalnék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák