Új hozzászólás Aktív témák

  • sakal83

    addikt

    válasz pinnacle #27454 üzenetére

    Ne keverd ide a monitor témát. A TV nem= a monitorral, bárki bármit mond. Nekem is IPS-es Dellem van kalibrálva, de a színhelyesség állandó kajtatása egy TV-nél tökéletesen baromság. Bármilyen TV-t szinte színhelyesre lehet kalibrálni, és? Attól még nem lesz jó TV. Plusz az emberek 90%-a a színhelyes beállítást nézve elfordulnának. A színhelyesség grafikai munkára kell kizárólag, hogy a munka során az jelenjen meg a valóságban, amit a monitor előtt látsz.

    Már számtalanszor le lett írva, hogy a mai kínálatból a következők ajánlhatóak felső középkategóriában (100hz alap elvárás) LCD esetén

    1. IPS esetén Pana FX780
    2. VA esetén Sony xf90 és a 49xf85

    A többi gyakorlatilag tragédia. Most ilyen év van. Minden gyártó ráfeküdt az OLED-re. A felső középkategória eltűnt szinte. A 49-50-es méret ebben a kategóriában pedig színtiszta pénzlehúzás.

    A QLED-ek jók, de kizárólag akkot, ha valaki azt akar és nem OLED-et, illetve ha az ára a sony xf90 alatt környékezik, mert egy sima LCD TV, a Quantum Dot technlógia meg kb a Sony Triluminos technológia, ami a 8-as és 9es szériában van.

Új hozzászólás Aktív témák