Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz Kirir #1021 üzenetére

    Mert ezek felelnek meg azoknak a követelményeknek, amiket írtál, input lag, Hz, gari, stb. A Samsung más panelt használ, aminek a betekintési szögei jóval kisebbek. Ha a szempontjaid nem számítanának akkor a H6400-as lenne hasonló színvonalon.

    Over567 Oldalt azok antenna csatlakozó, de az a kép egy másik tévé lesz, ami műholdas vételt is tud. A H5500-nak 1 db antenna bemenete van. Ezeket a képeket nézd: [link], vagy inkább ezt: [link] Milyen tv szolgáltatást használsz majd hozzá?

    b.lajos A Sony nem rossz vétel ennyiért, de újat, legalább is hibátlant érdemes venni, mert képesek eladni a pixelhibás, visszavitt darabokat is. Alacsony 22 ms-os input lag, de szűkebb betekintési szög jellemzi. 3D-ben gyengébben teljesít( csökkent felbontással- ez ennél szériahiba), mint a Pana, és a 3D-nél még szellemképesedésre is, és még a távirányítóra is panaszkodnak.(gombok elhelyezése)
    A Panasonic is jó, de a viszonylag magas input lag egyes játékoknál gond lehet. Kevés helyen van róla adat, itt [link] 54 ms-ot mértek, ami eléggé határeset. Ettől eltekintve ajánlott vétel. Próbával tudnád eldönteni, neked mennyire okoz gondot. Ha sikerül valahol tesztelni, akkor előtte át kell tenni, vagy átnevezni a HDMI-ből Game, Konzol, vagy PC-re, és a kép beállítás menüben a Játék módot kiválasztani. Ezek csökkentik a lagot azáltal, hogy kikapcsolják a képjavítókat.

Új hozzászólás Aktív témák