Új hozzászólás Aktív témák

  • hsrasus

    aktív tag

    sziasztok!

    4 laptopba kellene a közeljövőben SSD-t raknom.
    2db 120-as és 2 db 240-es fog kelleni, uh nem lesz olcsó mulatság és lehetőleg szeretném majd minnél olcsóbban megúszni. egyébként nem cél, h ugyanolyanok legyenek, sőt ha különbözőek, az talán azért jó, mert pár év múlva megoszthatom a tapasztalataimat róluk. :K :D
    utánna fogok nézni, h milyen vezérlős alaplapok vannak a gépekben, hogy lehetőleg a legjobbat lehessen belőlük kihozni, de egyenlőre még nem égetően sürgős a dolog, uh csak az árakat nézegetem, h képben legyek.
    viszont valami meglepett kissé. konkrétan, h nincs OCZ az összefoglalóban az ajánlott termékek között. ennek okáról szeretnék kérdezni, ugyanis már több mint 1 éve üzemeltem be egy 60 GB-ost egyik ismerősömnél és működik tökéletesen, hiba nélkül (igaz sebességteszteket nem futtattunk és bevallom most hirtelen nem emlékszem milyen tipusú OCZ volt, de utánna kérdezek). szóval hallottam, h csődbe mentek, ez lenne az oka, h nem ajánlott? ilyenkor gond lehet a garancia érvényesítésével, ha netán szükséges?
    mert elég jó áron vesztegetik most őket és azt kell mondjam árban bestbuy szerintem(az eleve nem ajánlott márkák árait nem igazán ismerem, de a többihez képest nagyon jó).
    a válaszokat előre is köszönöm.

    üdv:
    hs

Új hozzászólás Aktív témák