Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz kivlov #15510 üzenetére

    Amit linkeltem tesztet ( starting application rész) , látni, hogy nem sok különbség van, viszont ha valakinek megéri az árkülönbséget az általad tapasztalt 1-2 mp, akkor természetesen vegye a drágábbat. Én az SX900-at inkább a tartóssága miatt tartom jobbnak a V300-nál.
    Crystal Disk Mark nem igazán érdekel, mert az szintetikus teszt, ami fontos az a való élet. De egyébként tényleg mindeni azt vesz, amit akar.

    (#15512) Benőke: +1 ! :K

    (#15511) dabadab: "vezerlo meg a firmware hulyesegei sokkal-sokkal fontosabbak ennel."
    Ezt sem látom igazán bizonyított ténynek, már ha a vezérlőről van szó. Egyszerű házi felhasználásnál pont, hogy teljesen mindegy, hogy milyen vezérlő ( SF, Marvell vagy Samsung) van az SSD-ben, a felhasználó pont , hogy semmi különbséget nem fog észrevenni belőle, kivéve ha felmondja a szolgálatot, az meg bármelyikkel előfordulhat.
    Az tény, hogy az Intel , Crucial, Samsung SSD-k vezérlőjével talán nem szokott sok baj lenni, de ugyanúgy elmondható ez, az egyes SF vezérlőjű típusokról is, mint a Corsair Force GT , Adata , és Kingston ajánlott típusai és még sorolhatnám, nem véletlenül maradtak benne az ajánlásban.
    Van esetleg valamilyen hiteles statisztikád arról, hogy azok közül az SSD-k közül, amik a vezérlő hibájából mentek tönkre, milyen százalékos arányban oszlanak meg a vezérlő típusok között? Szívesen elolvasnám, mert fontos információ lenne.

    [ Módosította: CoolMan ]

Új hozzászólás Aktív témák