Új hozzászólás Aktív témák

  • micimacko

    aktív tag

    válasz -szabi- #82783 üzenetére

    Közben történt egy kis változás, amit a "Router gondok" topicban éppen most írtam le.

    "
    Tegnap kis változás történt....a routeren belül feldobta, hogy van új frissítés (Tp-Link magyar régiós oldalán nem találtam, 1.0.9), ezért tettem egy próbát. Elsőre semmi változás. Ugyanúgy nem működött Auto Negotation és 1000Mbps Full Duplex módban. Természetesen volt újraindítás.

    Semmi máshoz nem nyúltam, csak kiszedtem az "Enable NAT" opció elől a pipát (ugyanazon a fülön vannak, mint a sebesség kiválasztása), és így próbáltam kapcsolódni. Fura mód megtette, megvolt a kapcsolat (látta a WAN porton a kábelt) csak weboldalak nem jöttek be. Ezután visszaraktam a pipát, és ismét töltötte a weboldalakat. Gondoltam hátha valami csillagállás, hogy látja a WAN porton a kábelt, ezért újraindítottan a routert, de most is működik úgy, hogy a "Internet Port Negotiation Speed Setting" beállítás Auto Negotiation-on van (eddig sem ezzel, sem 1000Mbps-vel nem működött).

    "
    Az 1000Mpbs opció továbbra sem megy.

    Ahogy látom az új tulajdonosoknak 1000Mbps-es előfizetésük van, valakinek modem is van a router előtt, nekem 100Mbps-es előfizetésem. Nem tudom, hogy ez okozhatja-e a problémát.

    "Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"

Új hozzászólás Aktív témák