Új hozzászólás Aktív témák

  • Vidual001

    tag

    Sziasztok!

    Brüsszelben élek, a volt internetszolgáltatómmal többszöri csúnya összeveszés után szerződést bontottam. A netük sebessége jó volt, csak azt nem bírtam idegekkel, hogy hétvégén milliószor megszakadt a netkapcsolat, illetve hétköznap mikor a "paraszt" hazaér a munkából, akkor még a modemet is szét kell vernie, hogy legyen net... Nem ragoznám, szakítottam ezzel a szarral.

    Na most kötöttem egy szerződést a másik "nagy" szolgáltatóval, aki koaxkábelen kötötte be nekem a netet. A nappaliban teljesen jól megy megvan a szerződésben leírt sebesség. Azonban a szobában nagyon gyenge a netem, lassú 20kb/s - 300kb/s között ingadozik, gondolom a légáramlatnak betudhatóan. Azon kívül, hogy megtudtam mi a sz*r és a f*s között a különbség, rádöbbent arra is, miképp új modemre van szükségem.

    Igen, tudom, hogy ez a "Milyen routert" vegyek topic, de manapság már egybeépítik őket.
    Szeretnék tehát egy Koax csatlakozású, erős wireless hatótávolságú 15-20 ezer forintos cuccot (persze nembaj, ha olcsóbb). Sajnos a jelenlegi modem admin - pw kombóját elfelejtette közölni velem a szolgáltató, ezért a jelerősítő kizárva, nem hajlandó kommunikálni vele. Beállítani, pedig a fentebb írtak hiányában nem tudom.
    Ethernet kábelt nem szeretnék, egyrészt mert utálom a vezetékeket, másrészt pedig nem akarok fúrni az albérletben.

    Előre is köszönöm! :C

    MSI GT62VR 6RD Dominator Pro

Új hozzászólás Aktív témák