Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz Rent #14289 üzenetére

    Nekem benne van most 80-90 torrent, amiből egyszerre általában 40-50 darabot indítok el, és ezekből 10-15 az, amin egyszerre van adatforgalom is. Az össz méretük 70-80 GB. Sajnos a netem kicsi (8M / 512K ADSL) így nem tudom megmondani, hogy mi a maximum sebesség, amit elbír... Ezt viszi teljesen, az biztos, fel is, le is! De ebben a proci is egy kicsit gyorsabb (480MHz) és 128MB RAM-ja van, ami mellé be van állítva még 512MB swap, bár ezt ritkán használja. Mondjuk 2,5x annyiba kerül, de nekem megérte, nem bántam meg!

    Ja, és két torrentkliens (rtorrent) fut rajta, mert nekem is van külön, és fiamnak is, így nem keverednek a letöltéseink. Külön kezelőfelület, külön letöltési mappa, és minden külön... Mondjuk Ő nem torrentezik sokat, csak néha egy-két dolgot leszed, és ennyi.

    kali
    Tudom... Sorry, egy kicsit szűken fogalmaztam meg a választ. Magamban úgy gondoltam a dolgot, hogy ott látom melyikben milyen HW van, aztán a részletek meg már "kiguglizhatók". Ettől függetlenül kitartok amellett amit írtam, azt hiszem, hogy az adott válaszom korrekt volt. Mellesleg ha nincs a fórumtársnak plusz 6000 Ft-ja, akkor hiába a 64k cache... Persze ajánlani lehet, akár a TP-LINK-től sokkal komolyabb routert is, de ugye sokaknál adott egy keret, amibe bele kell férnie.

    [ Szerkesztve ]

    Hirdetéseim: https://shorturl.at/L8E51

Új hozzászólás Aktív témák