Új hozzászólás Aktív témák

  • VGYke

    addikt

    válasz Beri #11836 üzenetére

    Azért szeretem a Prohardvert, mert akármennyit tud az ember, itt mindég lehet ujakat tanulni :R Nos ezen megjegyzésem éppen nem illik ebbe a fórumba, mert a szortver/hardver ezen területéhez nagyon nem értek, tehát minden információ új.
    Az általad linkelt WirelessNetView mennyire megbízható, illetve van-e hasonlóan egyszerű, de komolyabb felderítést (mondjuk interferencia, stb) végző progi?
    A megbízhatóságára csak azért kérdeztem rá, mert a saját SSID-re 54Mbps-t ír, holott most csak egy D-Link Dir-655 (Atheros?), egy SMCWUSBS-N2 usb-s (Ralinkes) Wifi adapter és a TV n-es (Ralinkes) Wifi adaptere kommunikál egymással. A Win feladatkezelő 150M-et ír, a router "lapján" 108Mbps-t olvasok.
    Korábban itt írtam arról, hogy a Dir655 és TV Ralinkes Wifije nem igazából szereti egymást. Most a router adatlapján a TV 13Mbps és (signal:) 72%-al csatlakozik.
    Ezzel a progival az már világos, hogy 13. csatorna 2,472GHz környékén semmi nincs, (legközelebbi 1db 11. csatorna, 2,462GHz), tehát interferencia probléma kizárva. Akkor mi a baj? :F

    [ Szerkesztve ]

    kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

Új hozzászólás Aktív témák