Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz Bikkrom #63647 üzenetére

    Ezen rugóztok, hogy 500:1 vagy 1000:1, fogalmam sincs mert nem vagyok mérő műszer, de a fekete nem szürke az biztos (nyilván XYScreen ami ügye itt nem számít igazi ALR vászonnak, dob rajta azért, fényerő meg 2200 lumen ami szintén biztosan hibás lehet, egyébként bőven elég lenne papíron 120"-hoz is), de persze ezt is lehet hogy rosszul látom.
    De pont te húztad le a Xiaomit, olvasd vissza talán.
    Nyilván való, hogy hibás a teszt és elrontott valamit, hiszen az én állításom támasztja alá.
    Minden arra mutat amit mondtam eddig is, Xiaomi meg az összes hasonló kínai egy kuka (írtad is konkrétan), a tesztek hibásak és félrevezetőek (egyébként megvan a megoldás George kuponokat osztogatott amiből nyilván haszna származott), ahogy többször is írtad jobb lett volna ajánlottak közül választanom és akkor nem járok így.
    Nekem csupán annyi a bajom, hogyha bárki ellene mer menni az itteni szentírásnak, az hülye, meg rosszul tudja, meg persze kamu amit ír, mert minden úgy van ahogy itt le van írva. Látod ez a vicc.
    Én csak nyitott vagyok és nem szólok le élből valamit ami szembe megy az én meggyőződésemmel.
    Nem vitatom, hogy ne lenne jobb képe lenne akármelyik projektornak amit írtál.
    Ez nem csak rád vonatkozik, hanem a teljesen fórumra és az itt megfogalmazott megdönthetetlen tényekre. Volt már korábban is hogy hasonlóan kiálltam, mint írtam akkor a mostani Mondo (korábban már néven futott) is le lett egyszerűen szólva, mint egyébként most is ketten is egyből kételkedni kezdtetek, hogy akkor nyilván hibás, de hát ez van, el kell fogadni.
    Mindenki szépen lépjen tovább, téma lezárva.

    Vhiktor:
    "Eddig legalábbis nem kételkedem."
    Köszönöm, ez mindent elmond.

    tompa torma:
    Itt nyilván arról van szó, hogy legjobb körülmények közt mire képes az adott projektor, nyilván egyéb tényezők rontanak ezen, itt a maximum elérhető legjobb értékekről van szó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák