Új hozzászólás Aktív témák

  • Jiraiya

    csendes tag

    Sziasztok! Otthoni munkavégzéshez keresek új nyomtatót (használttal nem mernék kockáztatni). Előre is köszönöm a tippeket!

    1. Tintás vagy lézer? Mindegy.
    2. Fekete vagy színes? Fekete.
    3. Mire használnád? 90%-ban szövegek nyomtatására, de olykor ábrákat/prezentációkat is. A szkennelés nem lenne hátrány, de igazából utolsó szempont.
    4. Mennyit nyomtatsz hetente/havonta? Nagy átlagban heti 50 oldal körül, de előfordul hogy beesik egy-egy nagyobb dolog, amikor hirtelen 2-300 oldalakra van szükség.
    5. Mennyi a leghosszabb idő, amíg állni fog a nyomtató? Ha szükséges oda tudok figyelni a rendszeres használatra, de előfordulhat hogy utazás miatt 1-1 hét kiesik.
    6. Milyen funkciókat vársz el? Szkenner hasznos lenne, de nem annyira lényeg, viszont az egyszerű üzemeltetés annál fontosabb szempont.
    7. Mennyi a keret? 50-60e
    8. Árérzékeny vagy? Ha van picivel többért valami nagyon bestbuy akkor ki tudom várni hogy akcióban legyen, mert nem égetően sürgős.
    9. Preferálod az utángyártott, vagy épp ellenkezőleg, a gyári kellékanyagokat? Esetleg utántöltögetni szeretnéd? Nem számít hogy gyári vagy utángyártott, a lényeg hogy egyszerűen lehessen működtetni, ezért például utántöltögetni nem annyira szeretnék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák