Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz Topanka #14617 üzenetére

    Nagyjából egy hónapos lesz lassan, így még azért nem masszív tapasztalat, de a korábbi Canon fotónyomtatók után (ip7200 és ip7250) abszolút jó sebességgel nyomtat és szépen.
    Kábelt csak a 220-at dugtam bele, mert magyar menüs, full egyszerű kezeléssel, és inkább beírogattam a fel/le gombokkal a jelszót a wifihez, minthogy kábelezzek meg programot telepítsek elsőként. Látja a 2.4ghz-es hálózatokat egy listában és elsőre fel is ment.

    Telefonról airprinten minden telepítés nélkül nyomtat, bármikor bárkiéről.
    Maga a nyomtató SD-re szépen tud szkennelni, elég egyszerűen, cserébe ott kevés állítási lehetőséggel.
    Programmal szkennelni kicsit bonyolultabb, több helyen több beállítási lehetőséggel, de cserébe rengeteg beállítási lehetőséggel.
    Elsőre megtalálja a win10 és a macos rendszer is.
    Nagyjából egy 500as csomag papír felét nyomtattuk el, meg 4-5 fotópapírt. A tintaszint meg sem moccant, de nyilván ennyitől nem is kellene.
    A nyomtatás minőségével abszolút elégedett vagyok, sok kétoldalast nyomtatunk és ez is gyorsan, megfelelően működik. Ami még jelentős: a tinta betöltése is pofonegyszerű volt, ráadásul nem tudod elrontani sem, nálunk a gyerek csinálta a másodiktól kezdve. Nem is nagyon tud kifröccsenni, csak max nagyon direkt csinálva.
    Többször fejet tisztít, nincs soha kikapcsolva, mivel alig fogyaszt így is.

    A pigmentes tinta lényege, hogy nyomtatás után nem maszatolódik el, nem keni össze a kezed, még ha izzadsz sem, kb azonnal használható.

Új hozzászólás Aktív témák