Új hozzászólás Aktív témák

  • faranus

    aktív tag

    sziasztok

    A nővérem 5 éves Dell inspironja sajnos már egy ideje vívta a haláltusáját de ma végleg feladta szegény! †

    Kiadta a feladatot nekem hogy vegyek neki valami újat. Nekem egy macbookom van már 2 éve és tökéletes de neki nem apple kellene anyagi valamint szoftveres okokból (ő a wint ismeri hatalmas feladat lenne szegénynek ha valami újat meg kellene tanulnia)

    Igazából átlag felhasználásra kellene: netezés, film nézés, néha egy kis office melózgatás.
    Tudom hogy egy 90k-s full egyszerű is megfelelne a célnak de a keret 150k! (legalább még 3-4 évig tudja különösebb kompromisszumok nélkül használni)
    Elmondása szerint nincs semmi különleges igény erre felbátorodva mutattam neki egy toshiba a reakció az volt hogy "fúj toshibát nem" persze nem tudta alátámasztani hogy miért ne de elvégre ő fogja használni!

    15" a méret

    Mit tudnátok ajánlani? Jó lenne olyan amihez adnak win 8.1-t! (azt ismeri) Valamint jó lenne ha full HD lenne a kijelző de ez csak az én akaratom, ez csak egy mellék szempont!

    Miért nincs az 15" notebookokba full HD kijelző manapság? Annyival drágább vagy a annyival nagyobb a hardweres igénye? Érthetetlen számomra hogy ma már ha ügyes az ember 20k alatt tud egy full HD monitort venni a laptopokba meg számolhatja a pixeleket!

    tisztelettel faranus :R

Új hozzászólás Aktív témák