Új hozzászólás Aktív témák

  • Mottie

    őstag

    válasz Tikakukac #74991 üzenetére

    Sokan vannak akik nincsenek tisztában az erőviszonyokkal.

    Ha jön valaki akinek 150k "rengeteg pénz" (már pedig sokan vannak ilyenek), és ezért azt hiszi hogy elit gépet kap annak el kell magyarázni, hogy sajnos nem így van.
    De ettől függetlenül miért ne lehetne különbséget tenni "konzumer" gépek között is?

    Ha valaki játékra szeretne gépet ezért i7-es palacsintasütőt szeretne, annak is el lehet mondani, hogy inkább keressen ugyanabban az árban egy tepsit ami fele annyira melegszik fel, de csak i5 van benne, ne adj isten pentium, mert tartósabb lesz és a játékélmény nem lesz roszabb. Ez hasznos tanács, mert ha figyel az okos szóra az emberünk, nem fogja megvenni az i7-et. Ugyanígy ha valakinek irodai használatra kell a gép és a dGPU-t nézi, le lehet beszélni.

    Ha nem hallgat a tanácsra lelke rajta, a tanácsot megkapta (a tanácsot adónak sem kell Dunába dőlni ha az emberünk mégis i7-tel vesz n5010-et, mivel nem ő kell majd használja.)

    De szvsz az nem túl hasznos tanács, hogy én nem venném meg egyiket sem.

    @Járókeret: Azért a sok XAR között is lehet mégXARabb és kicsit elviselhetőbb. Persze, én se vennék 200 eFt alatt új gépet, de van akinek az kell akkor azokból is meg lehet találni a legjobbat legkevésbé rosszat.

    [ Szerkesztve ]

    Be Victorious!

Új hozzászólás Aktív témák