- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoPád
tag
Sziasztok,
Noti vásárlást tervezek, nem sürgősen, inkább a piacról gyűjteném össze a nekem megfelelőket, és ha találok egy akciósat vagy jó állapotú használtat, arra lecsapnék.(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Legkésőbb 2015. 06.
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 150.000 - 200.000
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Unity 5 + Blender + Zbrush, Dota 2 Map Editor, Visual Studio 2013, valamennyi render, VirtualBox.
Ezek miatt dx11 középerős kártya feltétlen, közepes négymagos proci, 4-6 giga RAM lenne az ideális.
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Igen, a mostani játékok mediumon, natív felbontáson fussanak, ez a cél.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Ebben az árkategóriában az egyik lehet, így teljesítmény.
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Gyárilag nem kell, csak később tudjak bele szerelni.
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
Legalább 15.6", felbontás minél nagyobb (FullHD lenne az álom), ilyen áron valószínű fényes van.
(8) Notebook tömege?
Sokadlagos probléma, mindegy
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Nélküle
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
500 giga+ HDD, SSD csak ha jó áron
RAM 4-6 giga, ODD lényegtelen, csak legyen hely SSD-nek
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Magyar kiosztású bill, nem szörnyű hűtés
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
Fentebb részletezve, de nem kell high-end egyikből sem
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Szóba jöhet használt is.
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
DELL Inspiron 15 3537 12843 - már nem forgalmazzák sajnos.
Lenovo ideapad Y510p
ideapad Z50-70 - innen a 179 és 189k-s megoldások tetszenek [megéri az SSHD meghajtó?]Köszi az ötleteket előre is
[ Szerkesztve ]
Because this is the "Oh no, you didn't say that!" generation, where a shocking comment has more weight than the truth..
-
canadaa
tag
Sziasztok!
Testvéremnek keresek nootebook-ot, az árhatár 160k (jó, ha azt mondod, az általam linkeltnél ezerszer jobbat tudsz 165k ért, jó lesz). A követelmény legalább egy 740M/840M tudású vga (főleg nvidia-kat nézegetek), intel CPU, min 4GB, lehetőleg 8GB RAM. Oprendszernek jó a Free is. Lenne játékra használva, ezért is kellene jobb vga.
Referenciának->Eddig ezt tartom jó vételnek, egyedül a CPU bánt: http://ipon.hu/webshop/product/asus_x550lnv_xo296d/737800
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
őstag
válasz btudos #72388 üzenetére
ASUS ASUSPRO ESSENTIAL P55VA-SO104D
Megéri a felárat az asus?
A bluetooth és a +1 usb 2.0 a lenovo javára nem lényeges. Itt már leginkább a minőség, garancia, hasonlók ami érdekel - vagy csak a név miatt drágább. Flame nem kell!Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
Peter_
tag
válasz szabonagyur #72376 üzenetére
Csak érdeklődésképpen ez a gép egy ssd-vel miért kevés irodai munkára?
http://laptop.hu/termek/dell-inspiron-3531-black-w81-8gb-mappaHa ráértek még mindig várok gépajánlatot, ERRE.
-
-
félisten
válasz Peter_ #72404 üzenetére
Mert a proci tetű lassú hozzá... illetve azért a napi 6-8 órát sem biztos, hogy sokáig tolerálná. 150-be ennyi minden nem fog beleférni. Ha már mindenképp csak új én inkább vennék egy B590-et meg egy eredeti Win8.1, de csak akkor ha elég a sima, nem kell a Pro, mert a Pro az közel dupla árban. Office meg sokkal sokkal több.
-
Khelben
nagyúr
válasz szabonagyur #72406 üzenetére
Azt nem is néztem, hogy win meg office. Win7 pro 45k, Office 65k, marad 40k gépre.
-
félisten
-
Khelben
nagyúr
válasz Peter_ #72408 üzenetére
A helyedben megvenném ezt alfától HDD nélkül, hozzá ugyanitt 15ért egy win7 pro-t, a maradék pénzből meg egy ssd-t. És akkor kihoztad a maximumot a keretből.
-
Peter_
tag
válasz szabonagyur #72409 üzenetére
Valami kis cég, szerintem most kb ennyit tud rááldozni az ismerős, aztán max később valamennyit visszakap.
De pontosan én se tudom.
B590 procival szerelt gépek közül milyen márkát ajánlanál, ami megbízhatóbb az átlagnál? -
valeno
tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek: [link] tervezői programokhoz kéne a gép( solidworks,inventor 2014) ?
Pár hátránya, hogy nincs rajta numerikus billentyűzet ,illetve hogy csak egy memóriafoglalat van benne. -
Peter_
tag
válasz szabonagyur #72409 üzenetére
Alig találtam Windows Pro-val szerelt Lenovo B590 gépet, nem is gondoltam, hogy ennyivel megnyomja a gép árát, hogy az oprendszer pro vagy sem. Kis cégeknél is szükség van erre?
Ezt találtam csak, de hát ez a proci tényleg gyenge:
http://www.digiprime.hu/laptop/lenovo-laptop/lenovo-ideapad-b590-ar/lenovo-ideapad-b590-15179-elado -
félisten
-
Seci
tag
Erre tud valaki valamit ajánlani?
[#72320] -
holapito
tag
Hello emberek tudom hogy nem szokás itt hirdetni de a héten vagyok utoljára budapesten és adott egy laptop [link] 180 ezer volt az eredeti ára igazából csak irodai munkára volt hasznával excel emailek world powerpoint és filmezés 130 lenne az ára a linkben megtaláltok minden leírást.Privátban minden kérdésre válaszolok.
-
valeno
tag
válasz Khelben #72416 üzenetére
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Ebben a hónapban.
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 150 000 Ft
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Egyetemi programokhoz kéne, solidworks 2012 ,inventor 2014
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Igen szeretném használni esetenként ( Fifa,Cod 2-4-6)
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? kicsit mindkettő
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! később
Matt legyen, 15 és 17 között legyen
(8) Notebook tömege?
elhanyagolható
nélküle
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
Memória min. 4 gb legyen, optikai meghajtó se árt ha van
webkamera,kártyaolvasó
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
igen
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
[új laptopból ezt néztem] ilyen árkategóriában
[használtból pedig innen] ezt a két fajtát: HP Elitebook 8540w I5-520M/4GB/320GB/DVDRW/cam 120 000 Ft
HP Elitebook 8540w I7-720QM/8GB/500GB/DVDRW/cam 140 000 Ft
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? használt is szóba jöhet ,de legyen rá garancia -
Tikakukac
titán
válasz holapito #72421 üzenetére
Értem az alapötletet. Nem hirdetek szakmaiban, tudom is, de azért igen. Utána Elitebookok ellen berakjuk az NP370-ünket a biztonság kedvéért, mert ugye nem hirdetek és ezt tudom is.
Fáj az élet.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
laszlobak
tag
[I]DELL Inspiron 15 3537 12843 - már nem forgalmazzák sajnos. - Ha élőben láttad volna a kaszniját, nem sajnálnád! - Egy Trabant repülőgép motorral még nem lesz repülő! (Fordítva működik a dolog. )
Lenovo ideapad Y510p - tény, ez a legerősebb gép, de a HD felbontás neked kevés lesz
ideapad Z50-70 - innen a 179 és 189k-s megoldások tetszenek [megéri az SSHD meghajtó?] - Meg, de csodát ne várj tőle! - Egy alternatíva a Z50 ellenében. Nem egy munkagép, de ér annyit, mint az általad belinkelt Z50! ( HP support is, mint a Lenovo szervíze!)
Egyébként meg bármit ajánlunk, 2015.júniusában már úgysem lesz kapható!
A lényeg mindig a részletekben van...Tanácsot lehet kérni, de a döntés felelőssége a Tied! (mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni)
-
Lolman
csendes tag
Üdvözletem!
Két napja írtam ide és akkor azt a választ kaptam,hogy vegyek apple macbook air 13" laptopot.Azonban az a probléma lépett fel,hogy áfás számla kellene és max. a 250 ezer forintos keret.Az lenne a kérdésem,hogy 250-ért van-e valami ajánlott könnyű laptopot(1,5 kg körül)? Hp probook 430-at és elitebook 840-et néztem,esetleg ezeknek van-e alternatívája Dell,Lenovo,Asus vonalon(full hds kijelzőnek örülnék )?
Eredeti hozzászólásom: [link]
-
Peter_
tag
válasz szabonagyur #72417 üzenetére
Ezeket a Lenovo B590-eket találtam 110k alatt:
https://www.pcx.hu/termek/lenovo-g500-59-422627-notebook-47354
https://www.pcx.hu/termek/lenovo-g50-45-80e3006xhv-notebook-44331
101k-ba kerülnek.
(Garit néztem még utólag itt 1 év máshol 2 évet adnak rá, szóval akkor lehet máshol lenne megrendelve, de a lényeg hogy kb ezek közül valamelyik.)+Windows 7/8.1 Pro Oem:
https://www.pcx.hu/termek/microsoft-windows-8-1-pro-64bit-hun-oem-operacios-rendszer-36890
https://www.pcx.hu/termek/microsoft-windows-7-professional-64bit-magyar-1pack-43428
35k+ a legolcsóbb 120GB körüli SSD prohardveres ajánlott SSD listáról (a csatlakozó is jó hozzá ha jól látom)
A-Data 128GB 2,5" SATA3 Premier Pro SP920 Series
https://www.pcx.hu/termek/a-data-128gb-2-5-sata3-premier-pro-sp920-series-98659
19kÖsszesen: 155k.
Úgy gondolom újonnan nem nagyon lehet ennél olcsóbban kihozni, nem gondoltam volna, hogy a windows pro ennyire megdobja az árakat.
Ezek közül melyik a jobb irodai célra?
Intel Pentium Dual-Core 2030
AMD Quad-Core A6-6310Illetve ugye a Windows 8.1 Pro-t lenne érdemes venni?
-
cky2k
csendes tag
Sziasztok!
[ehhez] hasonlók az igényeim. Remélem, tudtok valamit ajánlani Előre is köszi!(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2014 október
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
160.000
CAD (Inventor, Solid Edge, de csak egyetemi szinten, komplett gyártósorokat nem ezen a gépen fogok összerakni), néha játék. Fontos, hogy nem ez az elsődleges gép, van egy asztali mellette.
Igen, a mai játékok fussanak rajta élvezhető sebességgel, de részletesség- és felbontásfetisiszta nem vagyok, egy medium-low szinttel kiegyezek, fullHD abszolút nem kell.
Kicsit mindkettő, de inkább a teljesítmény.
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Alapból nem, majd később talán.
Mindegy.
(8) Notebook tömege?
Mindegy, ritkán lesz hurcolva.
Lehetőleg nélküle.
RAM legalább 4 giga, HDD 500 giga. Optikai meghajtó nem ártana.
(Hozzon sört.)
Igen. Jó lenne GT 840M vagy hasonló GPU.
1. ASUS X450LN-WX026D
2. acer Aspire E5-571G-60XF
Inkább új, használt csak tényleg megbízható helyről és garanciával. -
jahatpersze
aktív tag
Sziasztok!
Csak szeretnék vmit kérdezni. Nem tudom, hogy miért ajánlgatják itt a fórumon a Lenovo B590-est i3-as CPU-val NVidia GT720M GPU-val. Én a régi laptopomat erre váltottam le, az anyaga szép volt, de ezt vettem figyelembe legkevésbé. Jó a matt kijelző, nem szeretem ha tükröződik a monitor, de sajnos bármely féynes kijelzőnek szebb képe volt, mint ennek + a fényes kijelzőt meg lehet szokni. Ráadásul az én példányomban az akku cask úgy lötyögött sőt még a kijelző kereténél is egy szép rés tátongott a rossz ragasztás miatt. De ha azt mondom, hogy a hardveres tudása miatt vettem meg, akkor azt kell mondjam, hogy a még átlagnak számító 80-82 °C-os CPU hőm. max terhelésnél rendben is van, de az átlag 90°C-os GPU-t CS Source közben nem igazán tudtam dicsérni. Rögtön el is adtam a gépet.
-
Ren Hoek
veterán
Pár érdekesség a HP Probook 450 G1-ről és gondolom a hasonló 430-as és 650-esre is igaz. 8750-es VGA-val
Win 8.1 64 bit.1. Az Fn key-es driver nem működik, azt írja, hogy .NET 3.5 (vagy több) kell hozzá, mivel a win 8.1 alapból 4-től indul, ezért nem engedi telepíteni - hiába 4-es. FUCK LOGIC... (tipp erre valaki?) Brightness, képernyő be-ki gombok nem fognak működni, hangerő, sleep viszont alapból is.
2. A VGA-t alapból nem ismeri fel az AMD Catalyst, ezért GPU-Z-ben csak 8600/8700 van, és a szenzorok se mennek rendesen. HP 2013 driver után felismerődik. (Nem tudom, ennek játékban van e jelentősége)
3. A SpeedFan 4.50 nevű programmal vigyázzatok! Ezer éve használom hőmérséklet monitorozásra, és soha nem befolyásolta a venti működését... Elképzelni sem tudom, de itt valahogy indításkor befagy a CPU szenzora (csak a grafikonon látszik) és az egész laptop hűtése a legutolsó hőfokon marad!
Magyarul, ha te jéghidegen bekapcsolod a gépet, és meg se moccan a venti, SpeedFant rákapcsolod, és rádobsz egy Furmarkot, akkor hűtés nélkül elmegy vidáman 80 fokig, és talán a védelmi mechanizmusok veszik vissza a procit és dVGA-t! Szerencsére időben észrevettem, a ház már kicsit meleg volt. Technikailag ez hogy lehetséges ne kérdezzétek, mert még BIOS-ból sem állítható a hűtés.Ezek csak érdekességek, amúgy nagyon jó kis gép, tényleg ajánlani tudom csak Szerintem inkább a fosgőte W8.1 az oka. Már most utálom, szerintem megy rá vissza a 7, mert azon futnak a régi programjaim tutira.
[ Szerkesztve ]
-
Primary92
senior tag
Egy új laptop mit tudhat egy jó pár éves géphez képest?
Laptop:
- i5-4200U
- 8 GB 1600MHz
- HD4400
- SSDAsztali:
- Q9550 (4x 2,95 GHz)
- 8 GB DDR2 800MHz
- GTX260 896 MB
- HDDLátszólag játékos gép, de már jó ideje nem futott rajta játék.
Netezésre, filmnézésre, zenehallgatásra, office-re kell, mindamellett
PS Lightroom, 1-2 virtuális gép, programozás, néhanéha HD video vágás (itt nem érdekel mennyi idő alatt renderel), Proteus, Altium designer.
Lenovo Thinkpad Yoga-t szemeltem ki, az
500GB+16GB ssd-s háttértárasat. Ez SSHD lehet ha jól sejtem. Jól tudom, hogy van benne M2 bővítőhely? Ha igen, akkor abba tudok rakni szerviz nélkül garancia megmaradással SSD-t? Tudok róla bootolni? -
Chaser
legenda
válasz jahatpersze #72428 üzenetére
1. Azoknak akiknek kell msata foglalat
2. Sok fajta panellel szerelnek minden gépet.
3. Valszeg kifogtál egy hitványabban összerakottat.
4. Ami ráadásul nem is volt jól pasztázva._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
de sajnos bármely féynes kijelzőnek szebb képe volt
Eye candy. Beméretted? Lehet meglepő dolgokat kaptál volna. A Samu agyonszaturált mobilos kijelzője is szép. De köze a valósághoz annak is kb. nulla.
+ a fényes kijelzőt meg lehet szokni
Egyes emberek azt is megszokják, hogy szöges ágyon alszanak. Láttam már én is napfényben fél tonna gépet. Biztosan megszokható, hogy nem látsz semmit, de aki bemeséli, hogy márpedig de tökre látható, azt kiröhögöm. Ez nem szokás kérdése. A fizika az fizika továbbra is.
Ráadásul az én példányomban az akku cask úgy lötyögött
Micsoda balhét rendeznél a Thinkpad topikban, ha ugyanez egy fél millás géppel történne És totál valid, 20-as szériával bezárva minden második TP-ben lötyögött, x200-akban kb. mindben.
sőt még a kijelző kereténél is egy szép rés tátongott a rossz ragasztás miatt
Minap kezemben maradt a 3542-es kerete. Hát ez van. Tenni kell pénzt az asztalra nem pityeregni, Luxuscikk a noti továbbra is, a hulladék gép nem azért van, mert meg kell venni, hanem mert a gyártók rájöttek, hogy a user nem bír a vérével.
átlag 90°C-os GPU
Klasszikus hibás hűtő-rossz paszta-felhelyezés.
Nos ha ez megvolt, akkor már láthatjuk is, miért van az, hogy 1 gépre nem adok és ha kell 3-at is végigpötyögök és beszélek tulajokkal. Úgy igen, de 1 fecske nem nyár.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Khelben
nagyúr
Na most képzeld el, hogy a többi gép ebben a kategóriában még rosszabb.
-
félisten
-
jahatpersze
aktív tag
válasz Khelben #72434 üzenetére
Igazatok lehet, apró hibák lesznekolcsóbb gépeknél. A fő bajom pedig a 90°C-os GPU lehet csak egyedi probléma volt, mert szerintem ekkora hőm. tuti nem egészséges.
Igazából az i3-as Lenovo G500 -as gép hűtésére a techradar teszten nagyon jót mondanak, 60-65°C körül mozog a hőm.
Illetve nem tudtok a mostani Acer E5 -ös szériáról tapasztalatokat vagy értelmes teszteket, amikben nem csak a design taglalják?[ Szerkesztve ]
-
edari
őstag
Sziasztok.
Párom szeretne új laptopot venni. Photoshopot használna rajta leginkább. Kérdés, hogy ehhez milyen vas kéne. Vga-ből mindegy, vagy inkább nv/amd kéne, vagy elég egy integrált is? CPU-ból gondolom azért kicsit izmosabb kéne, és 4 gb ram a minimum. Vagy tévedek? -
Chaser
legenda
Attól függ milyen szinten PS-ezik. Elég lehet pentium+4GB, de szűkös lehet i5+8GB is nv vga-val. SSD persze mindkét verzióba nem árt. Legolcsóbban pentiumos B590, 120-as SSD-vel, 4GB rammal 120k körül kijön. És innen felfele. Ha a notebook saját kijelzőjén dolgozna min. FHD kijelzős gép kell, 200k feletti kategória, abból is leginkább IPS, 240-50 körül van olyan. Az alap HD kijelzők alkalmatlanok bármiféle foto munkára.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Jelenlegi Lenovo G580-am cserélném le egy új notira és jól jönne egy kis segítség.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2 hónapon belül
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
160e Ft. E fölé maximum 1-2 ezer forinttal tudok menni.
böngészés, játék
Jelenleg csak League of Legends közepes beállításokon, 60 FPS-sel megfelelő, de örülnék, ha később ki tudnám próbálni az új játékokat akár alacsony beállításokkal is.
Mindkettő. Fontos, hogy a garanciája jó legyen, ne kelljen hónapokat várni egy javításra. Kb 95%-ban asztali gépnek van használva egyébként, örülnék egy jó hűtésnek is.
Ha belefér, akkor simán.
15", 1366*768-on használom most, jó ez, de ha lehet nagyobb is, akkor legyen. Matt kijelzős gépet még nem használtam, úgyhogy tapasztalatom nincs vele. Fényessel ugye annyi bajom van, hogy ablak mellett használva meg kell emelni a fényerőt, hogy rendesek lássam. Akkunak nem árt, mert hálózatról megy, de a szememet zavarja egy idő után
(8) Notebook tömege?
Mostani gépem 2,2 kg, e fölé nem mennék, inkább alá, ha lehet.
Ha van mellé, örülök, ha nincs, akkor teszek rá én. Nyilván minél jobb gépet szeretnék ennyi pénzért, op rendszerrel együtt meg tuti gyengébb gépet kapnék ennyiért.
HDD legalább 500 GB, RAM legalább 4 GB. Ha SSD belefér, akkor jöhet, de az össz tárhely akkor is 500 GB körül kéne, hogy legyen. Optikai meghajtó nélkül meglennék.
HDMI jó lenne, mert szoktam TV-re kötni.
Csak játékok, amiket már említettem.
Még nincs, rátok hagyom.
Akár lehet használt is, de csak megbízható embertől és még minimum 1 év nem kamu garanciával. -
rszp
aktív tag
Hello!
Garancia ugyanaz, pixel policy ugyanaz.
Dell 3540 jobb video kártya, olcsóbb valamivel de nincs HDMI és a WiFi csak bgn.Az erősebb video miatt venném a 3540-t. Az a kérdés, hogy rosszabb-e annyival ami miatt érdemes inkább az E5540-t venni?
Köszi.
-
vasii
senior tag
Sziasztok,
szülőknek kellene egy gép, átlagos használatra (net, office), lényeg, hogy 4-5 év múlva még használható legyen.
Kis méretű kellene, 13.3-14", mondjuk 150k-ig.Min egy i3 proci sztem kellene, 3556U, 4010U, 4030U közül van amelyik nem ajánlott?
Árban sorban az alábbi típusokat találtam amik szóba jöhetnek, melyikek között nézelődjek?13.3:
ACER V3-331 - 3556U
ACER V3-371 - 4030U
Lenovo Ideapad M30-70 - 4010U14:
ACER E5-471 - 4030U
ACER TM P246 - 4030U
ASUS X450LA - 4010U
ACER TM P245 - 4010U
ASUS K450LD - 4010U+i5 4210Uval van ACER E5-471
Köszönöm!
-
Khelben
nagyúr
Egyiknek sincs esélye 4-5 évig működni.
Inkább ilyeneket nézz: [HP 2570p], [Dell E3300], [Dell E6320] -
istvan92l
csendes tag
A mai nap folyamán szeretnék laptopot rendelni, és mivel ez az első hogy netről rendelek így szeretnék tanácsot kérni.
Mire érdemes oda figyelni? Ha megjön a laptop mit érdemes megnézni mielőtt átvenném? Érdemes plusz pénzért pixelhiba tesztet vagy pixel hiba garanciát kérni?
Lehet, hogy nektek ez már alap dolog, de én most rendelnék először és nagyon örülnék 1-2 értelmes tanácsnak.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest