Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz Bagira01 #6439 üzenetére

    Khm, a 14 napos visszavásárlási gari esetén neked kell visszajuttatnod a gépet, a pixelgarinál viszont elviszik. Kb ugyanannyiba kerül a kettő, viszont a pixelgari újrakezdődik csere után. Én megrendeltem, nyugodtabban alszom tőle :D

    Szösszenet:
    Egyébként, bár a notik sosem volt az én világom, a cégünknél kb 800 Thinkpad T410 T510 és T610 teljesít szolgálatot. Vannak darabok, amikkel tényleg semmi gond nincs, viszont kaptunk egy széria T510-est, amiben a billentyűk megadják magukat, különösen az Enter szeret meghalni, emellett néhányban "Fan error" kiséretében megáll a ventillátor, onnantól szervíz, valamint volt már pár alaplaphiba is. Nyilván minden notebooknál előfodulhat ilyen, azonban pl a targoncára szerelt irodai T510-esek nagyon simán bírják a port, koszt, nem tanult kollégák "gépelését", szóval nem panaszképpen írtam ezt az egészet, csak tökéletes noti nincs, még a Thinkpad széria is meg tud halni. Jellemzően egyébként a raktárban mennek inkább tönkre, de pl alaplaphiba eddig csak irodán fordult elő :)

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák