Új hozzászólás Aktív témák

  • taip

    senior tag

    válasz Chaser #57684 üzenetére

    Hát ja, a notebook-vásárlás egy bonyolult kombinatorikai feladat és kompromisszumhalmaz. Asztali gépnél összelegózhatsz egy neked megfelelő gépet, itt max. azt döntheted el, hogy miről mondasz le a pénzeden kívül.

    Szóval ha valakinek nem a játék a lényeg és pl. irodában ráköti egy nagy asztali monitorra (HDMI-vel egy mozdulat), NBD garanciát pedig vesz hozzá külön, akkor még mindig jobban jár, mint egy félmilliós notival, ami majdnem (de csak majdnem) kompromisszummentes lenne.

    Animációhoz, rendereléshez kell az erő, szóval szerintem érdemes ilyen kategóriás gépben gondolkodni és máshol megkötni a kompromisszumot.
    És nem tudom, hogy pl. egy lenovo IdeaPad tartósabb-e.
    Persze ha munkáról van szó, akkor rögtön a Dell Lati ugrik be, de szerintem abból ez a teljesítmény kb. megfizethetetlen. Akkor már inkább vegyen az ember 2 másikat. :)

    Nem állítom, hogy a linkelt gép a legjobb megoldás (meg nekem aztán tökmindegy :) ), csak nem látom, hogy özönlenének a konkrét alternatív megoldások árral, típusszámmal.

    Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

Új hozzászólás Aktív témák