Új hozzászólás Aktív témák

  • notmiami

    tag

    válasz Tikakukac #50286 üzenetére

    Igen, most olvastam vissza, hogy pont ti is véleményeztétek már ezt a két összehasonlítást. Mert már más is pont e kettő között gondolkodott.
    A 3000-es széria tényleg egyre kevésbé tetszik, annyira gyenge minőség, régebben az alap Dell kategória azért jobban össze volt dobva. És tényleg kegyetlenül néz ki a 7000-es.

    Azt nem értem még, hogy lehet, hogy ilyen hideg marad, amikor pont azt olvastam, hogy mivel csak alul hűt, ezért elég rendesen felmelegszik:

    Itfröccs (tudom, nem egy nagy oldal lehet, de: )

    Az Unigine Heaven Benchmark tesztje közben 74 fokosnak mutatta a videókártyát, ami azért nem kevés. Ez érezhető, illetve tapintható is volt: terhelés alatt eléggé meleg lett a billentyűzet feletti rész, ill. alul a szellőzőnyílás körüli rész.

    Alapjáraton (asztalon használva) a hőmérsékletek és a hőelvezetés számomra nagyon jónak tűnt, sehol nem mértem 32 foknál többet, viszont mindenképpen megemlítendő, hogy a szellőzést egy huszárvágással elég egyszerű módon oldották meg. Ez azért is történt így, mert a benne lévő ULV processzor is kevesebb hűtést igényel. A gép alján egy hosszú sávban tettek a hátlapra egy 360x20-as szellőzőnyílást. A gép kicsit "meg van emelve" az alján lévő kettő gumírozott csíkkal, ami könnyíti ugyan a levegő áramlását, bár véleményem szerint nem eléggé. Asztalon használva még tűrhető, de ha pl. ölbe vesszük a gépet a szellőzés, ill. a levegő kiáramlás szinte teljesen megszűnik, tehát hiányzik az oldalsó (vagy alternatív) levegőkivezetés

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák