Új hozzászólás Aktív témák

  • GribMate

    aktív tag

    válasz Ricardo128 #9935 üzenetére

    2millió VS 5millió kontraszt:
    Az ilyen csilliós dinamikus kontraszt arányok már nem mondanak túl sokat. Az már annál többet mond, hogy nem merték leírni a statikus kontraszt arányt az LG-nél (Dell-nél egyébként 1000:1).

    Kimenetek:
    HDMI = DVI-D (kivétel hogy nem visz át hangot, ami szerintem monitornál kb. senkit nem érint)
    Viszont utóbbit lehet csavarozni, ami szubjektíven hátrány vagy előny (több idő rögzíteni és eltávolítani, viszont kevesebb eséllyel rántod ki a kábelt).
    Dell-en van még viszont DisplayPort, ami már nem HDMI féle jeleket használ (bár kapásból nem tudom mi a különbség és, hogy ez hasznos-e, de majd a tőlem okosabbak...)

    Válaszidő:
    Ez tényleg talán az egyik legmeggyőzőbb érv lenne. De. Még ez sem mindig jelent mérvadó adatot, mert ha a Dell valóban annyival jobb minőségű, akkor kb. pont egy szinten lehetnek.

    Fényerő:
    LG: 250cd/m2 VS Dell: 300cd/m2. Vagyis utóbbi maximális fényereje nagyobb. Mivel mindkettő megvilágítása LED-es így a 300cd/m2 azért már szép eredmény.

    Szerintem LG. Jó nem, csak vicc volt: DELL! :DDD ;]

    Mod: Várom a tesztet, ha megveszed mindkettőt. És miután rosszabbnak ítélted, szívesen átveszem féláron az LG-t (nem egy Dell, de a mostani monitoromtól már az IPS miatt is fényévekkel jobb). ;] ;] ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák