-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
Szerintem senkinek sem mindegy (pláne aki megdolgozik a pénzért), hogy ugyan azt a terméket pár ezer forinttal olcsóbban kapja meg vagy sem. Ez esetben pedig úgy is fel lehet fogni, hogy ingyen vagy kevesebb lesz a pixelgarancia, de egy havi internet számla is kijön belőle.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
jobbacsabba
aktív tag
-
< CyberBob >
őstag
válasz jobbacsabba #9602 üzenetére
Látom megértetted a lényeget.
-
Füleske
addikt
válasz jobbacsabba #9602 üzenetére
Mondjuk inkább úgy hogy ha nem égetően sürgős a vétel akkor meg lehet várni hogy alakul az ára. Aki meg most szeretne az bátran vegye meg ennyiért , nem drága a kezdőár sem.
-
Isual
veterán
válasz < CyberBob > #9601 üzenetére
Szerintem sem mindegy, de ekkora tételnél kétlem, hogy azon a 3 ezer ft-on múlna akármi is... Főleg úgy, hogy jóval magasabb árra készültünk/tél te is, szóval Én csak azt mondom, hogy ****** unalmas, hogy naponta siránkozunk vagy bukfencezünk örömünkben, hogy 3e ft-tal drágább vagy olcsóbb lett a monitor...
+@Füleske: Arra meg nincs semmi garancia, hogy 3hónap múlva ne 210ft legyen a dollár és 72e ft a monitor, szóval jelen esetben (így, hogy ilyen olcsó az indulója is) nem biztos, hogy a "várjunk még, megy ez lejjebb is" hozzáállás jó taktika...de legalábbis semmi garancia nincs erre.[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz < CyberBob > #9603 üzenetére
Látom te nem.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Füleske #9604 üzenetére
Én minden ilyet értek,de csendbe várakozzanak az érintettek, mert tényleg baromi fárasztó a sok ártalálgatás (és napi kétszeri csökkenést tapsikolva kommentelés) közül a szakmai hozzászólásokat kimazsolázni.
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
-
Isual
veterán
Nah, akkor vége az OFF-nak, jöhetnek a szakmaik?
-
parkr
őstag
válasz 1100110 #9591 üzenetére
20"-es P-MVA paneles Belinea 25-ért, talán még enged is belőle
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Azért kell trollkodni, mert ha valaki 25ért hírdet valamit, nem fogja eladni 20ért, bármennyire is szeretnék azt az aprócápák. Egyébként meg normális monitort akarsz 20ért, nem garimentes megoldást, szerintem. De mindegy, csak szemet szúrt, mert nálam is próbálkoznak a 25kkal, ami picit már idegesítő..ha egyszer valaki kirak valamit árában, mi a pékért kell pofátlankodni..?
-
Isual
veterán
Nézd 25k-ért van meghírdetve és ezt írja a hírdetésben: " alkudni PM-ben lehet". Szerintem sem engedi 20-ig, de 22-23k-ig lehet. Egyébként meg nem akarok 20k-ért normális montitort, mert újonnan nincs ilyen, de ezt írtam is a tagnak. 20k-ért, ha épkézláb monitort akar valaki, akkor szvsz egy ilyesféle használt, jobb paneles jobban megéri, mint egy 19"-es TN-es HKC újonnan. De, ha Ő a HKC-t választja, szíve joga, csak nem fogom ajánlani neki, sőt fel sem hozom. Ha annyira ragaszkodik a 20k-s új monitorhoz, akkor akár vaktában is választhat, a mi segítségünk nélkül mert ígyis-úgyis silány árut visz majd haza.
A személyes problémádat megértem, elfogadom, de a szóban forgó hírdetésben benne van az alkulehetőség, s nem utolsó sorban ezt ne rajtunk vezesd le. Egyébként meg természetesen Peace![ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Nekem nincs problémám..leszarom alapra helyezkedve nem is zavar igazán.
Csak az, ha azt látom, szinte buzdítva van a nép a pofátlanabb alkudozásra.Ettől függetlenül aki ide ír ajánlatért, val'szeg tényleg új monitort akar venni..
Más kérdés, hogy pontosíthatta volna az igényeit az egysoros böffön túlHagyjuk..részemről off. Peace meg mindig van..világpísz ;p
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
Jó, értelek, de ez esetben az ELADÓ buzdít.
Az új monitoros dologhoz annyit, hogy mi azt ajánljuk, ami szerintünk jobban megéri, attól függetlenül, hogy mi volt az eredeti óhaj. Nyilván nem úgy értem, hogy az eredeti kéréstől teljesen elrugaszkodva, de volt már rá példa, hogy HDMI-LED-LG "kérésből", DP-CCFL-Dell lett... Azért mert jobban megérte, ajánlottabb volt.
-
< CyberBob >
őstag
Hát ez egy ilyen nap.
-
Isual
veterán
-
BiP
nagyúr
Szerintem önmagában nem az alkuval van a baj, hanem a pofátlan alkuval.
pl. 25-ös monitorra 20-at kínálni. Vagy a "mennyi az alja" szintű érdeklődők, akik még alkudni is lusták. Ezeket vérmérséklettől és stílustól függően szolidan vissza kell utasítani vagy el kell hajtani a francba.[ Szerkesztve ]
-
Peetr86
tag
Sziasztok,
Érdekelne, hogy szerintetek melyik a jobb vétel a kettő közül:
- Samsung P2370HD
- Samsung B2230HDFőként játékra, tvzésre és fhd filmezéshez veszem.
-
kriszwells
aktív tag
Üdv!
Főleg tvzéshez melyik a jobb?
Samsung B2230HD vagy LG M2262DP-PZ? árban kicsi különbség de az nem számít, minőségre, tudásra stb melyik a jobb szerintetek?
Kösz!
Core i5 10400F, Lenovo T32h-20, Nikon Z Fc, Pocketbook Sense 630, GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 , https://www.youtube.com/channel/UC9JycGJu4WSrta7RomJtinA
-
realbada
csendes tag
Sziasztok!
Nagy dilemmába estem. Új monitort szeretnék a következő felhasználásokra: filmezés, netezés, ritkán photoshop és némi tervezgetés (áramkör, ház). A keret max 100e, de inkább 80e.
Először kinéztem ezt:
HP ZR24w (IPS panel) - 81000HUFAztán elcsábultam 25, 26, 27" irányába, de lényegében 27" a köv. lépcső és ennyiért csak TN panel van.
Legvégül lehetőségem volna egy Samsung 40" S-PVA paneles TV/monitort-t venni 100e-ért (samsung 400ux-2).
Ez nagyon használhatatlan lenne a "ritkán photoshop és némi tervezgetés (áramkör, ház)" alkalmazásokra?Mit ajánlanátok, ha szeretnék a 23"-nál (akár a 24-nél is) nagyobbat?
Köszönöm
Bada -
Isual
veterán
válasz realbada #9624 üzenetére
Én maradnék a ZR24W-nél. Az a leginkább alkalmas a felhasználási céljaidra.
25-27", TN vakvágány, nem kéne ennyi pénzt kidobni ilyenekre.
TV/monitor-nak nem vagyok a híve, valamelyik rovására megy majd a dolog...
Marad a ZR24W. A kalibrálás ajánlott lenne. Ha kicsit faragnál a költségeken, akkor szóba jöhet a Dell U2412M egy picit butább verzióként, de Én maradnék a HP mellett a helyedben!Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
realbada
csendes tag
Szia!
A reális énem is a ZR24W -t diktálja, főleg a fórum olvasgatása után. Köszi a tanácsot! Csak az embert elvakítják a nagy számok, méretek..
Mondjuk az az érzésem, hogy eléggé jó az ár-érték aránya ennek a 40"-osnak 100e-ért. Szerintem ennyiért simán el tudom adni, ha kell.
Köszi,
Bada[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
sziasztok
tanácsot szeretnék kérni.
tegnap kipurcant az 1000 éves monitorom és szeretnék venni egy újat.
nem foglalkoztam abszolut monitorokkal és most láttam, hogy már ezekből is van LED meg LCD. melyik lenne a jobb. elég sokat játszok is a gépen, azt hozzá kell tenni.
szóval tudnátok ajánlani valamilyen 22" 2ms full hd felbontású monitort, lehetőleg minél olcsóbban[ Szerkesztve ]
-
Zealot80
tag
22" 1920 * 1080 monitor eseteben lcd vagy led-es? Az arkulombseg kb 30%
-
Isual
veterán
válasz realbada #9626 üzenetére
Szerintem maradj a ZR24W-nél, ha a képminőség a fontos.
(#9627) jansky1 + (#9629) Zealot80: A LED-es monitor is LCD monitor, csak LED a háttárvilágítása, míg az általatok leelcédézett monitornak hagyományos CCFL. Szóval nincsen LED monitor, hanem az is LCD, csak LED backlight-tal. Jah és hagyjátok a francba a LED-et (ami - mostmár mindketten tudjátok, hogy - ugyanúgy LCD ), kövessétek Peetr86-t és vegyetek IPS-t!
(Nem sok, sőt! )[ Szerkesztve ]
-
Zealot80
tag
Tisztaban vagyok vele hogy a hattervilagitasrol van szo. Sokan aradoznak hogy a kep mennyivel szebb es hogy a kontraszt magasabb ill. hogy alacsonyabb fogyasztas es hoszabb elettartam. De meger ez 30% plusszt??? Jelenleg egy regi 19" lcd-t hasznalok es sztem meg egy jo par evig nem lessz vele gond.
-
vond
MODERÁTOR
válasz jansky1 #9635 üzenetére
Az-az... de 52-ért nehogy megvedd! Inkább ITT, vagy ITT nézelődj... Előbbi boltban ráadásul ingyenes pixelgarancia van a monitorra... Mindkét helyen kérhetsz szakértő tanácsokat, segítséget, - s ha fontos a tökéletes élmény - akkor kalibrációt is...
(#9639) jansky1: Olcsóbban nem nagyon van sehol (Ez így is ajándék)... Esetleg vehetsz ezüstöt is (ahogy Isual kolléga írta), az egy ezressel olcsóbb...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Isual
veterán
válasz jansky1 #9635 üzenetére
Igen, de jobb helyeken (1 , 2 ) jobb áron! (Ezüst színben is van egyébként.)
(#9636) Zealot80 : Attól függ, hogy mihez +30%... Ugyanis gynítom, hogy TN-es LED-esre gondolsz, annál meg (ha beleférne) akármelyik IPS jobb lenne, LED ide vagy oda. Egyébként a LED-nek csak az utóbbi kettő a tényleges előnye (~valamivel alacsonyabb fogyasztás és hosszabb élettartam), de képminőség terén nem nyújt többet, sőt IPS monitoroknál láthatóan szűkebb gamutot okoz...
Mit tépem én a számat vedd Te is az U2311H-t!(#9639) jansky1: Most akkor csak tippelsz, hogy mire írogatsz itt?
[ Szerkesztve ]
-
-
jansky1
senior tag
na megrendeltem én is. nem szoktam így elkapkodni a döntéseket, vásárlásokat, szóval remélem nem fogok csalódni
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz jansky1 #9645 üzenetére
Úgy kell gondolkodni, hogy legalább 3 évig ezt bámulod majd hosszú órákon keresztül..megéri szerintem. Nekem mindig 50 volt a monitorkeret, ha újítottam, ennyit megérdemel a szemünk
Más kérdés, hogy utóbbi időben használtról használtra lépdeltem 10-15 ráfizuval..de 3 év alatt így is kijön az 50k, nem megúszható ;pNem fogod megbánni, nagyon korrekt az U2311H.
-
petikex
tag
http://www.users.hu/?p=termek&termek=23743&lg-216quot-e2260s-pn-wide-led-lcd-monitor-169-extra-slim-fenyes-fekete-5ms-full-hd-50000001-1920x1080-dsub
mi a véleményetek erről a monitorról?
-
vzs
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni 50-60 eft körül egy 24 colos monitort. Mit ajánlanátok? Tetszenek a ledes monitorok. Ezt néztem ki: 24" Samsung S24A350H LED wide monitor fekete
1:1000 kontraszt arány
2ms válaszidőNéztem a Benq monitorokat, azoknak ugyan magasabb a kontraszt arányuk, de a válaszidejük 8 ms. Ez vajon mennyire zavaró?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest