Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz FLx #99345 üzenetére

    Ad1:
    ne adj olyat a szamba, amit nem irtam, sehol nem koveteltem azonnali valaszt, pusztan megemlitettem a tenyt, h ez kezd ugymond trendde valni szerte a Ph!-n, szoval nem csak erre a totyikra ertettem.
    Pusztan ezt latom, h felteszek egy ket kerdest, kb akarhol, igyekszem minel jobban korbeirni, minel tobb informaciot belerakni, hogy relevansabb valaszt tudjanak adni a hozzaertok, szerkesztgetem is altalaban 15x, de van, mikor ket napig semmi reakciot nem kapok, mig mas, aki csak beokad valamit, arra egybol ugranak, meg indul is egy minidiskurzus arrol a kerdesrol. Pusztan ennyit ohajtottam kozolni.

    ad2:
    ahogy az indito hsz-emben is irtam, nekem nem hiszem, h feltetlenul szukseges 144 Hz, leven, elsosorban multimedias, filmes, net, olvasas, YT, meg neha koca gaming-re keresek monitort, viszont a 60-nal mindenkepp tobbet akarok, legalabb 75-ot, vagy tobbet, mivel gyakran allitgatom a fenyerot napszakhoz (de kar, h monitorokban nincs, vagy csak en nem tudok rola, h lenne olyan szenzor, mint a mobilokban, ami fenyerot allitgatja attol fuggoen, mennyire van sotet/vilagos az adott helyisegben), es mikor ilyen 1/3 fenyeron van, eleg sok monitort latok kisse villodzani, ami engem zavar. Lehet, h ez inkabb a PWM, nem tudom. Bar nem olyan regi megjelenitok. De az is elonyere valik szerintem, h "smooth"-abb lesz tole az altalanos felhasznalas is.
    Plusz, en ugy velem (javitsatok ki, ha tevedek), a magasabb freki esetleg kevesbe farasztja a szemet. Mint mondjuk az ejszakai mod, aminek kifejezetten orulok, h vegre megjelent a Windowsban is, nem csak a telefonom tudja ezt. Rohadt hasznos funkcionak tartom, tenyleg kellemesebb a szememnek. Ezert sajnalom, h nem talalok normalis IPS-es, 24 vagy 27"-es Dell-t, az lett volna az elsodleges kivalasztott, Dell monitorokon dolgozom mar "2 munkahely ota", es egyebkent tetszenek, foleg, ezek az uj, vekonyitott kavasok. De sajna mind vagy csak 60 Hz, vagy TN.
    Egyaltalan nem irtam millio Hz-rol.

    ad3:
    ahogy koxx is irta feljebb, nem mindenki vagyik fako, eletlen szinekre. Olyan monitort keresek, ami minel kozelebb van a regi, CRT monitorokhoz kepminosegben, de nem elmebeteg aron.
    Tolem lehet akarmilyen felturbozott, csoda TN, az akkor is csak egy TN, rossz betekintesi szogekkel. No offense, egyertelmuen van jopar szituacio, amikor TN-re szavaznek en is, de ez nem az. Kiadok erte £4-500-at, ha valoban jo minosegu a panel, jo szinskalaval, hosszu/hosszabbithato gyari garival, mivel nem egy, meg nem ket evre veszek monitort. Ezert sem odzkodom annyira (egyebkent tennem) a 27-es merettol.

    Kihagytam valamit? :)

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák