Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz Brekk #93309 üzenetére

    Nagyon köszönöm az infókat!
    Így már el tudom képzelni, hol is lehet az az ominózus porszem. Ellenben onnan - tartok tőle - nehéz lesz lekopogtatni, a rugalmas külső és pixel réteg tompítja a rezgést. Nagyon pedig nem merném inzultálni, annál jobban féltem. Nos, akkor vagy így megy el kevesebbért, vagy megtartom, végül is ettől eltekintve nagyon jó monitor.
    (#93310) L4mie: HUA, vagyis TN paneles. Csak relatíve kicsi, a korábbi 24 coloshoz képest nagyobb előrelépést vártam, de mivel az 16:10 arányú, nincs jelentős méret növekedés. 34 colos ultrawide vagy 32 colos 16:9 van tervben - ami lehet, így csúszik kicsit.
    Csak pár napot teszteltem, alapvetően pozitívak a tapasztalatok. Játékos monitort kerestem, ez mindenben jó, ami ehhez kell (éles kép, gyors megjelenítés). A színei kissé szokatlanok az u2410 -hez képest, de nem is ildomos vele összehasonlítani ilyen téren. Egy kalibráció biztosan ráférne, vagy legalább valami használható kalibrációs profilt kellene találnom hozzá. Ha méretben nem akarnék feljebb lépni, alighanem el sem adnám.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák