Új hozzászólás Aktív témák

  • TheProb

    veterán

    Mai TV-k amúgy mennyire alkalmasak játékra?
    Én kb. 5 éve a 32D5000-es samsungomon játszok (PC) és nem volt vele semmi gondom, még competitive FPS-nél sem. Feltételezem az ide szériás modellek sem lehetne szarabbak, pl. [link].

    Mert most azon filóztam, hogy 0ás THM-mel azért boldogabb lenne a pénztárcám és olcsóbban kapok nagyobb kijelzőt. Bár inkább 40" körülit vennék, mert 50" körüli kijelzőhöz már messzebb kell ülni és akkor hova rakom a gépet, meg az asztalt, a szoba közepére? :D

    Egyébként TV-t évek óta nem nézek, viszont sorozatot és filmet gyakran és arra szerintem kicsi még a 34-es 21:9 is, hogyha a szoba másik végéből, az ágyból/fotelből nézném. Igazából mi szól kifejezetten a monitorok mellett? Mert oké, hogy 60Hz a max a TV-nél, de eddig is kibírtam valahogy a még említett competitive játékoknál is. Aztán majd ha már jobban lesz pénz lóvéra, meg akarok is kiadnia 100+-t csak egy monitorra, akkor veszek azt is. De így, hogy gyorsan kell vennem valami költözés miatt, így a TV-t univerzálisabbnak és kompromisszummentesebbnek érzem.

    Vélemény? Vagy szentségtörés itt a monitor vs tv témát felhozni? ;]

    [ Szerkesztve ]

    "Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák