Új hozzászólás Aktív témák

  • pinnacle

    nagyúr

    válasz deja vu #78310 üzenetére

    Igen, lehet ez még mindig érvényes. Nem is értem, ilyen fontos topiknak miért nincs "gazdája". Mondjuk tényleg Brekktől kell kérdezni, amúgy is ő látta élőben a legtöbb monitort.

    Szia Brekk!

    Most 2433W EIZO monitorom van, ezt tőled vettem. :) Nagyobb méretre szeretnék váltani. Milyen monitorokat ajánlasz 27"-32" méretben, szöveg, táblázatok olvasására? 80cm-ről nézném. Szemem nagyon érzékeny, EyeCare-t 20%-on használom, többi módban, még a 0-is sok, szövegolvasásnál.

    Legfontosabb a kontrasztos betűmegjelenítés lenne, néha játék, GTA V. Nem tudom, hogy van-e változás, de úgy emlékszem a VA panelek feketéje a legjobb. i3 4330, 750Ti-vel gondolom a szövegmegjelenítés nem probléma, játéknál FHD-ra váltanék. Remélhetőleg nem lesz rosszabb a minőség, mint a natív FHD-s kijelzőn. Egyébként mi a maximális méret, amíg jó az FHD? Samsung S32F351FUU-t (ilyenje van valakinek?) láttam az MM-ben, szép volt a képe, szövegmegjelenítést nem tudtam kipróbálni. Illetve nem tudom, hogy ekkora méretet lehet-e táblázatokra használni, vagy ettől már el fogok szédülni estére, inkább játékokhoz való.

    BenQ BL3200PT-nek, tesztben, nagyon jó feketéje van. Amazonon (talán itt van a legtöbb felhasználói értékelés), viszont foltos képre panaszkodnak. Ez a nehéz, hogy amit a tesztben dicsérnek, a valóságban, lehet, nem olyan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák