Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Nyugdíjas #7655 üzenetére

    Egyszerű: a gépet jelentős mértékben használom játékra, és ehhez a jelenlegi konfigom teljesen megfelelő a jelenlegi felhozatalhoz, de csak eddig a lentebb/fentebb megjelölt felbontásokig.

    Magasabb felbontáshoz már erősebb videokártya és processzor kellene, amire nem szeretnék beruházni sem most, sem az elkövetkezendő 1-2 évben. Nem mellesleg bőven kielégítene minden igényemet ez a felbontás egyébként is. (internetezek még ezen kívül a gépen, és itt kb. vége is. évente 3-4 filmet nézek még meg maximum, munkára, grafikus feldolgozásra egyáltalán nem használom)

    Ha lentebb veszem a felbontást egy full HD monitoron, akkor a jelenlegi ismereteim szerint homályos, rossz miőségű képet kapnék, rosszabbat, mint ha ez a monitor natív felbontása lenne.

    Na ezért kellene nekem egy natív 1280-as / 1440-es monitor. Megtehetem, hogy választok egy random samsungot a *ponból olcsón, de annyiszor kaptam már profi segítséget ennél sokkal vadabb elképzelésekre is, hogy úgy gondoltam most is bejön, ha kérdezek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák