Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz KAMELOT #70280 üzenetére

    Végül is csak majd' 200k-val van túl a kereten. : D

    Ennyi pénzből csináltatnék egy böhöm nagy asztal(rendszer)t és rápakolnék két eBay-es SONY GDM-FW900-at, a megmaradt pénzből meg belecsapnék a gépbe egy EVGA GTX 970 FTW-t. :))

    A G-Sync és (még inkább) a WQHD amúgy is fölösleges lenne, CRT @ 640 x 480-ban játszom ősidők óta Kvéket (de az új(abb) játékokat sem nagyon szoktam 800 x 600, maximum 1024x768 fölé tuszkolni, pláne hogy csak GTX 750 Ti SC van, a framerate meg minden).

    Szóval 16:9-re ezt a 640-et stretch-elném - bejön lövölde közben a szélesebb, vertikálisan nyomott kép. Ha át is nyergelnék 16:9-es ingame felbontásra, nem hinném, hogy 720p-nél feljebb mennék. Nem tudom, hogy miért van, de QL-ben ahogy emelem a felbontást és az r_picmip-et (textúraélesség csökkentése), egyre kevésbé érzem reszponzívnak a mouse inputot.
    Amikor a 40"-os TV-n netezgetek meg egyebek, akkor sem tolom ki 1080p-ig a felbontást - szeretem látni a betűket, menüket és ikonokat.

    Ami igazság szerint nekem készült, az a high-end CRT, de most köll az a plusz LCD. A régi nagy asztal kuka, a mostani meg pont jó lenne egy vékonyka kijelzővel, kevesebb herce-hurca. Kevesebbet is fogyaszt. Persze, amit a képernyőn látok, meg sem közelíti a katódsugárcsöves elődöket, de ez van.

    "Minimális" kompromisszumokkal (visible ghosting nem az, Adobe RGB színtér-lefedettség az) 75-80 ezerig 24"-ban csak lehet már találni olyat, ami a célnak megfelel.
    Ergo egy "olcsó", szupigyors TN panel kell, no ghosting, tartós körítésben, aminek oké a fényereje, meg nagyjából a színei is - nem GFX stúdióba kell a cucc.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák