Új hozzászólás Aktív témák

  • hackeeeee

    Jómunkásember

    Tiszteltem.

    Először is, bocsi, hogy itt kérdezek rá, de talán itt kicsit jobban pörög a monitoros téma, mint az ehhez kapcsolódó topic-ban, és reménykedem benne, hogy kapok pár őszinte választ a kérdésemre. :)

    Szóval, egy ideje már böki a csőröm a multimonitoros téma. Annak idején amikor megvettem az U2713HM-et, akkor is megfordult a fejemben, de végül nem erőltettem. Akkor jött az Ultrawide ötlet, de arról kedves fórumtárs elég gyorsan lebeszélt, így az Ő javaslatára jött a Dell. :)

    Szóval, megint elkezdtem agyalni, pár hónapja majdnem sikerült 2 darab IPS-es 27" HP monitort szereznem (a pontos modellszámot sajnos nem tudom megmondani). De a végén átgondoltam, lemondtam, mert kicsit szűkös lenne a hely.

    Most megint elkezdtem agyalni, és arra a következtetésre jutottam, hogy lehet hajlandó lennék méretben lentebb menni, 24" környékéig, csak akkor ugye meg kellene válnom a Dell-től. Ebből adódik a kérdés, hogy szerintetek megérné váltani? Tudom, kisebb, stb.. De valami normális kategóriából nézve, megérné vajon?

    Segítségeteket köszönöm! :)

    Véleményem szubjektív...

Új hozzászólás Aktív témák