Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Na, most kaptam a levelet, miszerint nem tudják sem javítani, sem pedig kicserélni a a pixelhibás ASUS VN279Q monitort, amit visszaküldtem cserére. Felajánlották, hogy levásárolhatom, vagy visszaküldik a pénzt számlára.

    Utóbbit választottam, így most megint várnom kell, amíg megjön a pénz, hogy újat rendelhessek. Ám ezúttal biztosra szeretnék menni, és az Oázisból rendelem, ám sajnos mivel most a visszautalás miatt megnyirbálódik az összeg (rohadt bank megint jól jár) - utalási díj, kp-felvétel, plusz ugye eleve nem térítik meg a kiszállítási díjat sem -, ezért lecsökken az összeg olyan 75K HUF környékére.

    Ezért az összegért ti mit ajánlotok? Jó lenne ugyanaz, mint volt, de ez náluk alapon 84.600-ba kerül, márpedig egy fillért sem tudok most pótolni hozzá, annyiból kell gazdálkodni, amit visszakapok.

    Olcsóbbat meg nem nagyon látok, legalábbis olyat nem, ami megfelelne, esetleg az ASUS VX279Q. Nem igazán tudok mit csinálni, ha már VA paneles nem fér bele, kénytelen leszek IPS mellett dönteni.

    Szerintetek mitévő legyek? :F

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák