Új hozzászólás Aktív témák

  • kriszwells

    aktív tag

    Lassan két hete használok én is Dell P2414H-t, eddig meg vagyok elégedve. A talpazata elég masszív, nehezebb is jóval, mint maga a monitor, szépen, könnyen lehet állítani, forgatni, fel-le dönteni, és elforgatni 90 fokkal a monitort. Az U2414-nek a vékony kávája, ami tetszett nagyon, de végül erre esett a választás és tökéletes ez is. Eddig film, net egy kis játék volt még csak, komolyabb képszerkesztést még nem végeztem, de így is látszik, hogy az eddig használt laptop kijelzőjéhez képest sokkal jobb képe van.
    D-Sub, Display port csatlakozót van hozzá, az alaplapon nincs Displayport így a D-subbal van még csak összekötve. (igaz vettem egy HDMI-t, csak a boltba már nem emlékeztem, hogy az alaplapon van hdmi a monitoron nincs :) )
    Akkor, ahogy olvasom a HDMI az hangot is tud át vinni? (bár így hogy nincs mindegy)? Mert arra gondoltam, hogy settop boxal összekötve tv-t is tudnék rajta nézni. (?) (esetleg ha van olyan, hogy HDMI-Display port csatlakozó) gondolom akkor az átvinné a képet a box-ról a monitorra. Hangot meg külön egy külső hangfalra küldeném. ... ? :))

    Core i5 10400F, Lenovo T32h-20, Nikon Z Fc, Pocketbook Sense 630, GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 , https://www.youtube.com/channel/UC9JycGJu4WSrta7RomJtinA

Új hozzászólás Aktív témák