Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    válasz zippofcy #48371 üzenetére

    Természetesen, azért nem írtam akkor bővebben, mert nem állt módomban.
    Szóval annak a típusnak a 23-as verziójával volt dolgom, igénytelen anyagok, labilis az egész, használhatatlan OSD menü és nyomógombok, túlszaturált kép. 27-es méretben a labilitás gondolom tovább fokozódik és a gagyi műanyag ugyanaz. Emellett PWM-es az összes LG, ahol nincs az ellenkezője feltüntetve, képminőségben is az egyik leggyengébbek a belépő LG-k, AOC-k, Philipsek, primitív elektronikával.

    iPon tesztek nívótlanok, inkompetensek, nem mérvadóak, szakmai színvonala tartósan alacsony. Több felületesség, félrekalibrálás, elnagyzolás van benne. Színes szagos, pontozzák, de minden szart ajánlanak, nem képesek hiteles képet adni egy monitorról sem. Inkább félrevezetnek, mint informálnak, kifejezetten károsnak tartom őket. PH! mostanság már hoz egy színvonalat, Daywalker egyre inkább igyekszik objektív, precíz és hiteles lenni, arra lehet alapozni. Meg a külföldi oldalak, tftfcentral, prad, illetve elvétve lehet még épkézláb tesztet találni máshol (orosz oldal ugrik be, de ezek extremitások közé tartoznak).

    Kielégítő volt a válaszom? :)

    (#48383) koh: E53 széria hibás, ipari hulladék.

    (#48384) zippofcy: Jók az LG IPS panelek, rosszak az LG IPS monitorok (kivéve felső kategóriás, és kompromisszumkészséggel 1-2 jól sikerült középkategóriás darab). A panel csak egy alkotóelem a monitorban, nagyon túlmutat egy jó monitor az alkalmazott - jobbára LG - IPS panelén.

    (#48386) San398: Ezen a szinten nincs. Single-linkg DVI-D megfelelő. Ilyet adnak is hozzá, úgy rémlek. :K

    [ Szerkesztve ]

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák