Új hozzászólás Aktív témák

  • andrisms

    aktív tag

    válasz Isual #43199 üzenetére

    Na megnyugodtam hogy nem csináltam túlságosan rossz vételt... Olvastam hogy a NEC nem rossz márka, ezért is mertem belevágni.

    Azért kérdeztem hogy mi lehet a gond, mert az eladó korrekt, holnap visszavenné ha nagyon zavar, de nagyon tetszik a képe és nem szívesen adnám vissza, amennyiben 2-3e-ből megvan a történet. Még talán úgy is a valós értéke körül lennék.

    Kisebb pixelmérettől jobban fáradhat? Nem értek hozzá, de követem a fórumot nagyjából, a CCFL-t tudom, azt értettem, szerintem a DELL is PWM-es( mert itt van asszem hogy majdnem mindegyik más), ráadásul a LED ugye rosszabb, szóval ez nem fáraszthatná jobban.
    Mindegy ez annyira nem érdekel, másodlagos monitor lenne, arra tökéletes.

    Asust meg azért kérdeztem mert fizikailag nem fér el a HDMI és a VGA kábel, kellene kb 5mm-t lecsípni a VGA-ból. Addig nem akartam barkácsolni, amíg nem jön 100%-os visszajelzés, de max egy kábelt vesztek, az nem olyan gáz. Ha 5mm-et leszedek a sima VGA széléből, az az érdemi működést nem befolyásolja, ugye? [link] (szélétől 5mm, szóval nagyjából csak az a csavarója menne le róla)

Új hozzászólás Aktív témák