Új hozzászólás Aktív témák

  • vaakuum

    addikt

    Felhasználási kör: 40% film + 50% játék +10% net.
    Jelenleg egy 22"-es, 1650*1080-as TN samu ül az asztalon, amit ugyan ilyen célokra használtunk eddig.
    NINCS másik megjelenítőnk, és nem is tervezünk venni tv-t sem. Az új monitor lenne a mindenes.

    27 col környékén lenne jó valami, mert a 22-es TN azért eléggé kicsi, amikor négyen elé ülünk, és 2.5 méterről már nem az igazi.
    a 21:9-esek is rettenetesen tetszenek 29 collban, jó lenne játékra is, de kb. a feléből szeretném megúszni (max. 80 eFt körül), mert a mostani monitort gyorsan örököltetni kell a nagyszülőkhöz a még régebbi lcd-jük elhalálozása miatt.

    Ne legyen csillogó képernyő-felülete, és nem kell rá sem usb hub, sem pivot, sem hangszóró, sem egyéb nyalánkság. Mondjuk azért oldalra lehessen elfordítani, ha nem szemből kell nézni.
    Csak a képe legyen szép (a most 8-ik éves TN után ez biztosan nem lesz nagy kihívás), és játékra legyen elég gyors. Legalább 3 napos pixelgarancia jó lenne, vagy ha meg lehetne tekinteni megvásárlás előtt a példányt a panel anomáliák miatt, az még előnyösebb lenne.

    Milyen típust, és melyik boltban lenne érdemes keresni, ahol nem kartondobozt vesz az ember, és otthon kibontja, henem megnézheti előtte, és akár kérheti, hogy egy másikat mutassanak, ha nem tetszik a bevilágítás mértéke?

    "Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák