Új hozzászólás Aktív témák

  • Luck Dragon

    Topikgazda

    válasz tikshow #127251 üzenetére

    Szerintem maga az hogy 43” & 48”-ra 4K felbontású megjelenítőtt keresel , már nem teszi lehetővé azt amit szeretnél . Idézem “ jobb megjelenítőt“ .
    Ráadásul karakterek megjelenítéséért aggódásodat fejezed ki , akkor nagyobb PPI monitort keresnék , bár tény , hogy C2 jó választás lenne az Oled mivolta miatt feketék miatt , de gyanítom programmal amivel dolgozol az mindig azonos .
    Így annak vezérlő virtuális gombjai mindig egyhelyben lesznek , így nem az a kérdés hogy befog-e égni a kijelző , mert egy egyértelműen befog , csak az a kérdés milyen hamar . Nem adnék neki másfél évet sem.

    Igy én azt javaslnám , maradj a most használt 34”-os átmérőnél (+/-) és 4K felbontason , de kimondottan erre a munkákra tervezett monitort válasz . És abból alkalmaz egyet vagy kettőt .
    Színek torzulását elkerülve , ne a gyári kábeleket alkalmazod , inkább rendelj számodra szimpatikus markát . Azon belül legalább aranyozott bevonatú , kettő vagy annál több szűrővel ellátott és minél rövidebb hosszúságú HDMI vagy DP kábelt .

    Első körben ezt javasolnám [link]
    Ha nem nyerte el tetszésedet , megyünk tovább .

    A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

Új hozzászólás Aktív témák