Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz tibi14 #109848 üzenetére

    Ilyen képeket bármelyik IPS monitorrol lehet késziteni szerintem ha közelről fotózol és/vagy szögben tartod a fényképezőt.

    Ez itt két különböző LG 27GL850-B:

    Egyik:
    [kép]
    [kép]
    [kép]

    Másik:
    [kép]
    [kép]

    Mindeközben Dell U2312HMÉ
    [kép]

    Ay egyik LG pixelhibás úgyhogy azt visszavittem. A masik még nálam van de nem tudtam kiprobalni pár fotón túl mert nem vagyok otthon a háten. A Dell-t 8 éve használom, sosem zavart ez a mértékú glow ami a képen is látható. Igazából élőben nézve, középről nézve a monitort negyedennyire sem zavaró, legalábbis a Dell-nél igy volt, az LG-nél meg meglátom.

    Ha az ember rakeres neten hogy 27GL85ö ips glow tucatnzi hasonlóan szép (csúnya) képeket fog találni. De nemcsak ennél a monitornál hanem másnál is.

    Acer Nitro XV270Pbmiiprx volt nálam pár napot kb egz éve, de azt visszavittem blacklight bleeding miatt. Érdekes módon nem a sarokban volt a legrosszabb hanem a képernyő szélétől 5 centire, és olyan volt mintha lenne egy féligmeddig éles határ a fénnyel szennyezett területek között ezért sötét jelenetekben állandóan megakadt a szemem a monitor azon részén. IPS glow szempontjából képek alapján ugzanolyan rossz volt mint ezek az LG-k, sajna azokról már nincsenek meg a képeim, de pusztán amiatt szerintem nem vittem volna vissza.

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák