- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz Daffni2 #1052 üzenetére
Köszi!
Akkor kb. 423-190mm maga a kijelző magassága? Mert az akkor lóf***. A mostani 4:3-as CRT-mnek is nagyobb a kijelzője.
"Szett talp nélkül (SzéxMaxMé) 571 x 364,5 x 48"
Vagy ez ahhoz tartozik amit belinkeltem?
Akkor hány colost ajánlotok maximum? 23-24"?
Igaz ezek a méretek szabványok? Vagyis minden 24"-os monitornak a tényleges kijelzője ugyanakkora hosszú, és magas?MC Pite: Egyelőre csak a méretekkel barátkozom, még nem biztos, hogy veszek. De köszi. Addig is azt megmondhatod, hogy milyen márkákat kerüljek.
-
SOAD19
addikt
válasz maestro87 #1053 üzenetére
"Addig is azt megmondhatod, hogy milyen márkákat kerüljek. "
Inkább egyfajta paneltípust kerülj, nevezetesen a TN-film panelt! Persze, ha anyagilag van rá lehetőséged (kb. 66e-től felfele). Márkák közül, amik elismertebbek: Benq, LG, Samsung, Dell, HP, NEC, Eizo.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Sziasztok.
Adott ez a darab és PS3(HDMI,pc(analog) lesz rákötve az a kérdésem,hogy van valami gomb,vagy menűfunkció amivel váltogathatom a bemenetett?
-
-
CptMisi
őstag
Helló!
Milyen 3D-s monitort érdemes venni? haver nagyon rápörgött most erre, és kíváncsi rá, hogy mennyiből jönne ki egy jó 3D-s monitor? Samsung 2233RZ?You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
matykooo
aktív tag
[link] Szerintetek ebből az üzletből melyik monitor éri meg a legjobban? Nem rossz árban dolgoznak... bár a gari az más mint a gyári ugye...
''a walesi srác aki legenda lett''
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Tudnátok adni nekem valami támpontot, hogy IPS paneles monitorokat hol/hogy keressek?
Használtan is, vagy inkább újonnan érdemes venni őket?Jelenleg egy 20"-os TN paneles samsungom van, de hát nagyon rosszak a szinei, kicsit fordítom a fejem, már tök más az egész....... fotók retusálásához és filmezni kellene a monitor.
Szóval TN kizárva, tényleg IPS kell nekem, vagy van más is ami jó? -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Gordiann #1068 üzenetére
Mekkorát szeretnél, mik a kivánalmak vele szemben, illetve mennyit gondoltál rászánni?
Egyébként PVA is jó lehet, azok is vannak olyan jók, mint az IPS-ek, bár most nagyon túlsúlyban van az IPS a piacon, szóval valószinü, hogy az lesz.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Gordiann #1070 üzenetére
Az alant ajánlott U2311-es Dell jó lesz neked, minden említett kritériumnak megfelel, és árban is bőven alatta tudsz maradni a maximális keretednek.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Gordiann
őstag
válasz Nyugdíjas #1073 üzenetére
Köszi, de azért izgat nagyon ez a h-ips téma.....pár szót/ajánlást tudnál mondani erről is?
szerk: most olvasgattam/néztem review-kat az U2311-ről, és a kontraszt változását írják sok helyen negatívumként (pl sarkokban). És hát pont ez az amit el akarnék kerülni amennyire csak lehet, mert fotóknál baromi zavaró, amikor tök jól beállítom és utána kiderül amikor hátradőlök, hogy mégse olyan tök jó....
ebben nem jobb a h-IPS úgy általában?[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Gordiann #1074 üzenetére
Jobb (lehet),de amugy azért itt ne arra gondolj, hogy olyan, mint a TN, ez egy nagyságrendekkel kevésbé látható dolog. Amugy lehet, hogy a komolyabb IPS paneles monitorok ebben (is) jobbak,de azt nagyon nem 100ezerért kapod meg Mondhatnám csúnyán, hogy ennyiért ez van...
Egyébként miért nem mész, és nézel meg egy ilyet mielőtt döntesz. Csak a saját szemének hisz az ember...
-
BiP
nagyúr
válasz Gordiann #1076 üzenetére
Csak azért említettem a h-IPS-t, hogy nehogy kimaradjon. De tényleg jóval drágább, a dell az 130ezer. A minőséget meg kell fizetni, bár nekem már túl nagy az árkülönbség, van akinek megéri. Én bármelyiket elfogadnám De TN után az e-IPS is ég és föld.
Amúgy Nyugdíjas jól mondja, meg kell nézni. Hexaa vagy old_artist tud ebben segíteni szerintem (minden reklám nélkül). -
Cool Face
aktív tag
Én egy 26 colos lg-t néztem ki. LG W2600HP S-IPS paneles. 1 hónapja vettem egyet csak panelhibás lett visszavittem és visszaadták az árát... nem volt másik raktáron. Eszméletlen szép képe volt a mostani lg w2243s-hez képest. A mostani ára 90e ft körül van. Esetleg ebben az árkategóriában van valami ehhez hasonló ilyen jó ár/teljesítmény arányban? Engem nagyon megfogott. Következőleg is IPS paneles monitort szeretnék venni. A gond az hogy már csak a tn panelos változatot lehet kapni.. Szerintetek melyik másik monitor váltaná ki?
-
vepe
őstag
Pár napja vettem egy P2270HD monitort...csak ajánlani tudom....
-
cascada
senior tag
Sziaszotk!
Szerintetek ez a monitor jó választás lenne?
BENQ G2200W
Ha tudok ennél jobb alternatívát ajánlani kb azonos áron az iPon-ból, szintén 22-es montorban és 1680x1050-as felbontással akkor örömmel fogadomKöszönöm!
-
Vasinger!
nagyúr
Egy villám kérdés:
Ha egy TFT monitor - DELL U2311H- mellé közvetlenül egy árnyékolatlan hangfalpárt tennék, akkor az bezavarna a monitornak? A CRT-t pl.: biztosan remegtetné.
Kérdés, hogy így van e a folyadékkristállyal is? (Gondolom nem, de jobb a biztonság)Bocsi, ha hülye kérdés.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Nyugdíjas #1083 üzenetére
Értem. Köszönöm mindenkinek, akkor nem lesz baj.
MÁS: Egyébként most már bizton állíthatom, hogy az U2311H nem bírja a 75 Hz-es overdrive-ot, de a 72-t gond nélkül, avval nincs baja.
Igaz, a 72 Hz a 24p-s filmeknél jobb, de minden más helyzetben 50, 25 FPS-eses videóknál már a 75 lenne a jobb, de 3 azt a 3 hertzet szerintem nem sokan veszik észre.Egyébként display porton lehet, hogy menne a 75 is én DVI-n próbáltam.
-
Renato1993
tag
Helló emberek!
Gondolom én leszek a kétezredik aki ilyen típusú kérdést fog feltenni,előre is bocs
Szóval a 19"-os FS monitorom bemondta az unalmast, itt az ideje újat vennem.Ti az alábbi monitorok közül melyiket ajánlanátok,mi a véleményetek róluk?
Ha nem néztem el valamit akkor egy árkategóriában vannak nagyjából,és mind LED háttérvilágításúak.Tehát a lista:
Benq V2420H
BenQ V2410 Eco
BenQ G2420HDBL
Samsung SyncMaster BX2331
ASUS MS238H
LG E2350V-PNGigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
old_artist
addikt
válasz Renato1993 #1087 üzenetére
Üdv!
Bár nem írtad, hogy mire is használnád, de a választottak közül a BenQ G2420HDBL a nyerő választás, de..., ha játékra vennéd, akkor még a figyelmedbe ajánlom a LG W2363V-WF típusát is!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Renato1993 #1087 üzenetére
Hány colos kell? Mire használnád? Mik az igényeid?
-
Renato1993
tag
válasz Vasinger! #1089 üzenetére
Elsősorban játékra és filmnézésre.Ugyebár a 3 BenQ 24"-os, a másik 3 meg 23"-os.
Viszont az ASUS támaszték megoldásától félek, nekem akkor se tűnik stabilnak, és az előre fele döntés alapból felejtős gondolom.A maradék 5 monitor közül a Samsung válaszideje viszont 2ms(nem mintha az 5ms nem lenne elég a többinél számomra) ami játékhoz jobb.
Tehát akkor az a kérdés hogy a megmaradt 4 közül melyiket válasszam
Benq V2420H
BenQ V2410 Eco
BenQ G2420HDBL
Samsung SyncMaster BX2331A BenQ 2420HDBL-vel viszont annyi bajom van hogy nincs rajta HDMI csatlakozó, menyit számít full hd-nál hogy HDMI, D-Sub vagy DVI kábelen megy a jel?
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
VGYke
addikt
válasz maestro87 #1053 üzenetére
Ha gondolod, és még mindég érdekel, készítek erről egy excel táblázatot, ami kiszámol minden képarányra és képátlóra minden méretet és elküldöm magánba. Persze az excel csak a megjelenítőt (LCD méret) fogja tartalmazni, a körülötte lévő keret, talp, gyártó specifikus.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
addikt
válasz Renato1993 #1091 üzenetére
DVI-n ugyanaz a digitális jel megy mint a HDMI-n csak audio nélkül.
Tehát mindegy, DVI- HDMI tökegyforma képminőség.
"Aki ad,az nyer"
-
VGYke
addikt
Egy régi excelemet elővéve kiegészítettem (Alap számítás-munkalappal)
Feltettem IDE excel 2007-ben.
Itt meg excel 2003-ban van mentve.
Most próbálgatom ezt a fájl küldési lehetőséget, ez az első próbálkozásom, bocs ha valami nem működik.
Jó összehasonlítgatást!kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
Új hozzászólás Aktív témák
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- GABA GL-2703QHD Gamer Monitor! 27"/2560x1440/TN/165hz/1ms/Gsync-Freesync/HDR
- Samsung Ívelt LED monitor, 24", Full HD 6Hó jótállás + Áfás Számla!
- Lenovo ThinkVision T24d-10 LED IPS Monitor, 24", WUXGA
- Dell P2722H Led Monitor! 27"/Ips/Fhd/Usb Hub
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD VA 100Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest