Új hozzászólás Aktív témák

  • QwErTy42

    addikt

    válasz Csavarnyuzo #2591 üzenetére

    Nem azt mondtam én sem, hogy mindenki vegyen 15-20 ezres eredeti tonert. A legkevesebb probléma azért lássuk be az 5-8 ezer forintos megoldásokkal van(eltekintve az eredetitől, ahol tized százalék alatti ez az érték), másrészt azt se felejtsük, hogy ezek általában nem 1500-1600 oldalt, hanem 2-2,5 ezret bírnak.

    Nem a bizonyosságon van a hangsúly, fogalmazzunk úgy, hogy az olcsó általában sz-r. Ezt kár is tagadni. Azért, mert párszor bejött Nektek a legolcsóbb, egészében nézve lényegesen nagyobb az esélye, hogy ami a piaci átlagár feléért-harmadáért megy, az nem véletlenül kerül annyiba, amennyibe. Nem mondok nagy hülyeséget azzal, hogy minden második eleve rossz. Ha éppen nem vagy olyan szerencsés, hogy belenyúlsz egy jó márkának a jó típusába, akkor vehetsz egy másikat. Amivel persze árban ugyanott lennél, ha nem lenne elb-szott idő és benzin, mire újat veszel.

    Azért akadtam ki, hogy itt "rejtetterőtartalékoskodtok" havi 50 oldal nyomtatása esetén 2-3 ezer forinton úgy, hogy jó eséllyel 3-4 évre elég a toner. Oldalanként egy forinton rágjátok a sz-rt, amivel havonta kemény 50-100 forint megtakarítást érhettek el. Mint egy rossz vicc.. :W

    [ Szerkesztve ]

    ...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...

Új hozzászólás Aktív témák