Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Fehercsoki #86497 üzenetére

    Ez mind van/volt (csak az XM1r helyett XM1, az MZ1-et váltotta a Feather, és Ace helyett Classic Hati S), és mind zsír cucc. : >

    Ha szigorúan vesszük, akkor a CM MM710 és az XM1r inkább clawos, a Feather határeset, de talán az is inkább ahhoz passzol egy picit jobban. Az össznépi konszenzus szerint az MM710 és az XM1r godlike kategória clawhoz.

    Fingertiphez imo egyértelműen a Hati S, mivel kicsi, keskeny, a fara nem szélesedik ki úgy, mint a 710-esé és a púpja sincs annyira hátul, ezáltal nem fekszik rá annyira a hüvelykujjad/tenyered tövére (ami karmos fogásoknál kifejezett előny), ráadásul ez a legkönnyebb a felsoroltak közül.

    Szerintem jobban jársz, ha a Classicot veszed, mert 4-5 ronggyal olcsóbb, az újabb batch-ek sokat javultak, tudomásom szerint Ace-szel könnyebben belefuthatsz régebbi darabokba, és asszem nem is mindegyik Ace jön Kailh GM 8.0-kkal. Meg aztán az a 2 gramm diffi nem éri meg a többletkiadást (plusz szerintem a teli oldal kényelmesebb, mint a lukacsos).

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák