Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    válasz copass #84887 üzenetére

    Köszönöm a válaszod!

    Lehet, majd kipróbálok valahol egy nehezet, már rég nem volt a kezemben a sajátomon kívül másik egér. :N

    Synthwave

    Köszönöm a válaszod!

    Igazából nem hiszem, hogy jobb lenne a Viper, és igen, az a tíz gramm valóban jó, szóval akkor már lehet a GPXS is, miért is ne.

    Az a baj, hogy mind az Ergo mind a Veritcal olyan, hogy kéne két három hét tesztelés, hogy tudjam tetszik-e, de ez nem annyira megvalósítható, viszont csak úgy "kidobni" ennyi pénzt aztán a fiókba tenni, az sem túl vállalható. Egyébként veled kell egyetértsek, szerintem se feltétlenül a legjobb az Ergo, viszont van azért előnye, tehát azért egy másodlagos eszköznek hasznos lehet, mert akkor mondjuk a fele nap a hüvelykujjal irányítok, fele nap a többi ujjal, egyébként meg estére, játékra ott a sima egér. Anyagilag nem olcsó, de már így is három különböző terhelés érte egy nap a kezem, egy helyett, ami azért nem elhanyagolható. Ettől függetlenül viszont nézek valami Trackballt akár a Kensingtont vagy az ajánlott Logitech-et, azok még nincsenek horror áron, kipróbálom őket aztán kiderül.

    Egyébként az MX Ergo mellett ott az M575 meg az M570 is ami olcsóbb alternatíva, kisebbek is, mondjuk az Ergonál a döntés szerintem (elviekben) hasznos, aztná gyakorlatban ki tudja.

    Egyébként a vége úgy is az apránkénti kipróbálás lesz, talán az a legbiztosabb.

    Köszönöm a részletes leírást meg a véleményeket, tapasztalatokat, kár, hogy ennyire problémás a Master egyébként, mert felszereltség terén egy jó koncepciónak tűnik egyébként.

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák