Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    válasz #16939776 #84716 üzenetére

    "Ahhoz hogy hasonlóan meg tudjam fogni, a "titok" a pad magasságában van. Vékony 2,5mm szövet padon tényleg kényelmetlen, esetlen ez a forma, sokan panaszkodnak is rá, de 8mm magasságban"

    Wat? :DDD

    Amúgy a GPW/Hati M kb. az egyik leguniverzálisabb, legneutrálisabb forma és az igen kiskezűeken kívül a legtöbben találnak rajta kényelmes/értékelhető fogást (ami persze nem jelenti azt, hogy személyenként ne találhatnának még jobban hozzájuk illőt), amolyan biztos fogyni fog recept (safe route) a gyártó oldaláról.

    Szép kombó (amúgy inkább a G5 a méltatlan előd, mint ez a méltó utód) de abban nem vagyok egészen biztos, hogy a legjobb helyeket kutatod fel infók után. : >

    Mindenesetre welkám in de Hati kláb.

    mod: Néztem a képeket és az OCD-m hirtelen fültövön vágott. Az alsó/felső peremekkel nem állnak párhuzamosan a pad talpai. : D

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák