Új hozzászólás Aktív témák

  • Gravity1234

    tag

    válasz Bazsee71 #28473 üzenetére

    Ha nem vagyok indiszkret, miert kell az ISO 6400? Ugyan csak lelkes amatornek tartom magam, ertelemszeruen van hova fejlodnom, de meg nem voltam olyan helyen, vagy helyzetben ahol az ISO-t 800 fole kellett volna tennem.

    Amugy en abszolut ajanlom az en osszeallitasom, OMD - EM5 + 12-40, F2,8 Pro lencse, kivalo kepeket lovok vele. En amikor vettem (a vazat) kozel 2 es fel eve, szamomra egyertelmuen az volt a fontos hogy kicsi legyen es ne kellejen kulon hatitaskat cipelnem magammal ugyanakkor minosegben se kelljen szegyenkezni. Nagyon sokat utaztam vele mind a kit obijaval, mind pedig az ujabb 12-40 Pro-val, meg egy Sirui R-1204-es alvannyal. Mindent annak erdekeben neztem ki hogy konnyu, jo minosegu legyen utazasokhoz, kirandulasokhoz es varosi turakhoz, valamint legyen idojaras allo.
    A gep + obi + szurok, plusz aksi + tisztitofelszereles + vaku kenyelmesen elfer egy Think Tank Digital Holster 10-esben, az allvany meg tokban a hatamon, vagy vallamon, vagy a hatitatyoban igy gyakorlatilag egyetlen normal meretu oldaltaskaval megvagyok.
    A minoseg teren pedig nem szeretnek vitat inditani itt a forumon, de szerintem zsenialis, de ami a legfontosabb en 110%-ban elegedett vagyok, es most tervezem megvenni hozza a Pro szeria uj obijat a 40-150 F2,8 Pro-t. Ezzel a kettovel gyakorlatilag lefedtem mindent amire nekem szuksegem van klaszis minosegben.

    Ha pedig valasztani szeretnel, szerintem a legjobb obi parkja az Oly-nak van. A Prime-ok teren boseges a valasztek, Zoomban is, es most mar a Pro szerival fenyeros zoomban is.

    Azzal viszont egyetertek hogy arban igen nehez lesz valtanod ugy ahogy te szeretned. A MILC-ek alapbol is dragabbak (joparan mar itt ennel a kerdesnel elkezdenek vitatkozni, hogy miert, stb, bar az irasomban felsoroltak szerintem pontosan fedik hogy miert :) ) tehat nem tudom menni fog e.
    G.

    Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8

Új hozzászólás Aktív témák