Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz sir_mook #16668 üzenetére

    "Olyan nehéz megérteni azt hogy van a Pentax, és vannak olyan cégek akik teljes körű szolgáltatást nyújtanak akár a külsős kiszolgálókkal megtámogatva."

    Amíg aktív Pentax használó voltam, addig nem igazán találkoztam semmivel amiben hiányt szenved a konkurens rendszerekhez képest. Van ami ott olcsóbb, van ami a Canonnál olcsóbb, van ami a Nikonnál olcsóbb. Amit magyarázol az semennyire sem objektív, semennyire nem segít senkit a vásárlásban és hiába magyarázod félre, benned a legkevésbé sincs segítő szándék, csak fikázol mindent ami neked nem tetszik. Múltkor a MILC-eket ekézted, most a Pentaxot.

    "Elmegy egy fotós találkozóra pár hónap múlva. Mindenki más rajta kívül Canonos- Nikonos."

    És ez meg kit érdekel a márkaorientált birkákon kívül? Mindenki olyan rendszert használ ami neki jobban megfelel vagy amelyik reklámait jobban el tudja hinni. Hogy rajta kívül hányan használják még az legfeljebb a fanboyokat érdekli. Ez egy vásárlási tanácsadó topik, az ekkora marhaságok meg nem ide valók.

    "És ott szembesül azzal hogy ha pl szeretne beszállni egy modellfotózásba, egy Hortobágyi madártúrába, egy akármibe... és ő nem talál hozzá megfelelő kiegészítőt."

    Ezt támaszd alá! Mert én érdekes módon tudtam modellt fotózni Pentax rendszerrel. Mégis mi a tosz kell hozzá ami nincs Pentaxra? Megfelelő objektívek meg egy vakukioldó a gép tetejére. Ez akkora mutatván, hogy csak a Canon és Nikon tudja? A third party gyártók (Sigma, Tamron, stb) pedig szinte kivétel nélkül mindent kiadnak Pentax K-bajonettel is.

Új hozzászólás Aktív témák