Új hozzászólás Aktív témák

  • Henk

    veterán

    válasz pincehely #17891 üzenetére

    De írtad a fesz-t azért is mondtam, hogy nálam nem kap ennyit. Ezt a keret dolgot meg nem értem, nálam is fent volt már a keret mikor a pasztát rátettem de ez semmi nehézséget nem jelentett.

    BMW001: csak ez a 120P ventim van itthon bár ebből van még egy tehát fel tudnám tenni de nem látom értelmét. Az összes hűtő 1 ilyen ventivel ment és ezeken a fordulatokon így összevethetőek. Fordulatot tudnám még emelni valamennyit de annak sem látom sok értelmét mert hangba már nekem nagyon sok, nem természetes üzem. Másik pasztákban még bízok, hogy javít valamennyit mert az MX3 nagyon sűrű és a Corator talpa nem políros. A TRUE nálam is a favorit főleg a mérete miatt azért is mondtam, hogy akkor marad a Coolink ha legalább 3-4 fokkal lenyomja a TR-ot.
    A réz TR pénzkidobás, mocskos drága, nagyon nehéz és nagy előnyt nem jósolnék neki, meg takarítani is kell azt hallottam.

    Matamata: persze lehet hibás, de ennyi erővel bármelyik típusból. Amekkora fesz-t kap pincehely-nél lehet valós a hőfok meg a ház szellőzése is nagyban befolyásolja. Ha elküldi nekem én összevetem az enyémmel de nem gondolnám, hogy lenne különbség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák