Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz nyunyu #52316 üzenetére

    [link]
    Itt vannak konkrét modellek, hol kiválasztható mindegyik anyag mindegyik vastagsággal. Ránézésre kétszer drágább, mint a kínai (a szállítási költséget nem néztem), cserébe az alsó sorban is lesz anyag, ami az univerzális plate-eknél nem jellemző, és gyorsabban kézhez kapod.

    EU-n belül (legalábbis brexitig) még karbon plate-re tudok opciót, annál GB jelleggel batchekben zajlik a gyártás az egyedi igények alapján, az is hasonló árúra jön ki.

    White Alps hangjára amúgy készülj fel, legalább olyan hangosan ketyeg, mint egy Outemu Blue.
    Tudom, sőt a még annál is hangosabb Omron Orange sokáig opció volt :) De hangolható a hangja plate-tel kellemesebb frekvenciatartományba, mint mindegyik clicky kapcsolóé. Nézegettem már többször Alps kapcsolókat, a kíváncsiság vezérelt, de általában lestrapált állapotban lehet hozzájutni egy ilyenekhez, ami eddig eltántorított.

    Ja , igen, és egy gyengébb pillanatomban várhatóan rendelek egy zacskónyi Box Jade-et is, hogy megtudjam, mi az a clickbar :D

    Most esett le, hogy elnéztem, és a Yuri DCS Alps GB még fut, ez most nem tudom, hogy jó-e, vagy rossz. A pénztárcámnak rossz, az biztos :)

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák