Új hozzászólás Aktív témák

  • Rimuru

    veterán

    Egy kis tapasztalat nem billentyuzet gurutol, korabban is csak membranos es notebook billentyuzeteket nyomkodtam.
    2 kinai billentyuzetet vettem, egyik az akcios thunderobot k70 (brown), masik pedig ajazz ak33 (black, hattervilagitas nelkul).

    Black nagyon lagy, tul konnyen lenyomom azt is amit nem akarok, (erdekes?) notebook billentyuket jobban erzem (rovidebb ut miatt?). Brown sokkal jobban bejon, ha kesobb nezek majd meg kapcsolokat valoszinuleg nem a linearis vonal fele fogok menni.

    Ajazz: tetszik a nem full size, egyetlen problemem vele hogy a jobb oldali shift felmeretu es mellette a felfele nyil van, szamomra ez nagyon zavaro. Kesobb ha nem full billentyuzetet veszek oda fogok figyelni, hogy ne igy legyen kialakitva.
    Alja full muanyag, az egyik lab minimalisan lotyog (bar ez nem zavaro), ami erdekesebb hogy a kapcsolok is lotyognek minimalisan a hazban, thunderobot-nal ilyen nincs.
    Microusb megy bele, viszonylag konnyen ki tud huzodni (a gyari kabel).

    Kis plusz info: figyeltem a forgalmat, es nem tapasztaltam semmilyen gyanusat ami arra utalna hogy kemkedik a billentyuzet, szoval vagy nem teszi, vagy nem figyeltem eleg ideig, vagy nem vettem eszre.

    Thunderobot: full fem, dog nehez, nem nyekeg, stb, szerintem 8.5k-ert semmilyen billentuzetet nem lehet kapni ami ennyire ossze van rakva. Vilagitasat nem lehet fixen kikapcsolni (pl suspendrol visszajon a gep akkor is resetelodik az allapot). numlock/capslock/scroll lock allapotjelzo led irgalmatlanul eros, nagyon zavaro meg nappal is, osszesegeben minden ami vilagit benne az nem tetszik. Amit sajnalok meg hogy nem ANSI, de ez a legkevesebb.

    Lenyegeben minden szempontbol jobb thunderobot, valoszinuleg elobb-utobb meg fogok szabadulni az ajazztol.

    [ Szerkesztve ]

    Vigyázat, csalok!

Új hozzászólás Aktív témák