Új hozzászólás Aktív témák

  • Domonkos

    Ármester

    A kepek minosegeert mar elore elnezest kerek.
    Viszonylag gyakran megesik, hogy bizonyos szereverek megoregszenek es idovel a vezetes is elszanja magat, hogy vegre lecsereljek oket. Aki pedig egy kicsit szerencses es ott tud lenni az ilyen esemenyeknel az neha beleakadhat olyasmi finonsagokba, mint ez itt:

    Ez egy DTKSPK-F-21S-H billentyuzet a hos idokbol. DIN-5 csatlakozo, AT protokol, feher clicky alps es doubleshot magyar keycapek!


    Viszont az az erzet, amikor az ember lenyom rajta egy billentyut :O ...hat borzalmas. Nyomkodtam mar jo allapotban levo feher alpsot, de az nem volt ehhez hasonlithato. Ez ragad, szorul es egyaltalan nem egyenletesek a billentyuk. Ezt betudom annak (legalabbis nagyon remelem) hogy a gep aminel volt - a logjai szerint 2005 ota nem volt belepve kozvetlen :Y 15 perc typeracerezes utan egy kicsit mintha mar jobbak lennenek a billentyuk - majd ha tobb idom lesz, akkor kitakaritom, de ennyire ragadosan nem lehet hasznalni. Siman duplaannyit hibazok vele, mint akarmelyik naponta jaratott billentyuzetemmel.
    Viszont a dolog jo oldala, hogy amelyik bellentyu normalis, az tenyleg nagyon klassz. A feliratok gyonyoruek, es a hangja is nagyon kozel van az optimalishoz - sokkal szebb, mint a cherry MX bluee es sokkal halkabb, mint az IBM-ek. Nekem nagyon tetszik. Nyomaspont es billentyuut is nagyon rendben van. Ha nincsenek kihajtva a labai, akkor alacsonyabb, mint barmi mas mecha. Szeressuk.
    A billentyuk darabolasa viszont erdekes. A big-ass enterrel meg nincs semmi bajom, de a rovid backspace-t tuti nem fogom tudni megszokni. AT model F is ezert marad a polcon, amig at nem lesz epitve. A masik meg a 4.5U hosszu cukkermukker space. :) A hosszabb billentyuk egyebken szo-szo jol stabilizaltak. Kozel sem tokeletesek, de gepeles kozben nem szorultak.

    Rollover es egyeb tesztek kesobb.

    Gender of electrical connectors is defined by the pins.

Új hozzászólás Aktív témák