Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz nyunyu #29461 üzenetére

    Még szerkesztési időben rájöttem, de pont a homorúság miatt nem javítottam ki.

    tDr1v3r: Firmware-t amúgy nem olyan nehéz írni, Teensy-hez van rakás alap Github-on.
    Ha támogatott mikrokontroller köré építesz, akkor a firmware fejlesztés legnehezebb pontja kitalálni a layoutot. TMK-t néztem meg alaposabban, a Kiibohd-t kissé kevésbé, és a látottak alapján könnyen lehet saját mátrixot használni velük, ha pedig ismert DIY PCB köré építesz, akkor tényleg a layouttal van csak munka, a firmware lényegi részét készen megkapod.

    PCB-t nem éri meg külön gyártatni szvsz...
    Saját nyákba szerintem csak akkor érdemes csak belekezdeni, ha DIY kitként nem kapható egyedi méret/kialakítás kell, és ragaszkodsz a nyákhoz. Az egyedi nyák persze egyedi házzal és egyedi plate-tel jár, és rögtön nem az lesz a kérdés, hogy sikerül-e hat számjegy alatt maradni, hanem az, hogy mennyivel haladod majd meg :) Szóval nálam ez az út ki van zárva :N

    Mondjuk már nekem is megfordult a fejemben egy PCB gyártás (szeretnék egy f-row mentes tkl-t csinálni), de nincs hozzá savam, szitáztatni meg nem éri meg kis kvantitásban.
    Úgy néztem, hogy 5-6 ember alatt nem érdemes gyártatni, olyan árak vannak a magas fix költség miatt. Ha pedig egyedül rendelnél csak, akkor konkrétan egy komplett mechanikus billentyűzet árát lehetne egyetlen 60%-os méretű nyákra eltapsolni.

    Nagyon közel vagyok a lengyel GH60 PCB + kínai fémház + kínai plate megrendeléséhez (switch és keycap van már), most kellene erősnek lenni, hogy ne ...

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák